![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok ja kupio jedan Ultra DDR2 667MHz pc5400 (2x1024) ... na paket dobio sam ga, kaže ona DDR2 667MHz pc5300 umjesto 5400 .... i moje računalo smatra svojim 533mhz ne 667MHz ... sad mogla upakirati oni krivi štapići ili su tu još tech. stvari o njemu ..... moj računalo setup bi trebao biti u mom profilu hvala za pomoć ... i njegove dvojne kanala memorija |
|
| |||
| |||
| ako se govori o svojim upakirati nešto drugo što ste mislili da vam je naređeno, onda je najvjerojatnije je da su upravo poslao pogrešnu stvar. Provjerite svoje priznanice vidjeti ono što su bili optuženi za, tako da znam o čemu tereni, možete ga vratiti. (Ako su tereti za 5300 model onda ćete morati samo reći imaš krivu jedan i želite promijeniti, svibanj vam biti naplaćen osobito kad je u rascijepljeni na svoje računalo. Ako su bili optuženi za veći model koji Vam nije primiti onda možete vratiti tražeći ono što ste platili za: D)
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte pogledati naljepnice na RAM štapići sebe, vidjeti što oni kažu da su oni možda samo na krivi put naljepnica na paket.
| |||
| |||
| naljepnice za reći o svojoj 667MHz memorije Sam JA pogodak JA dobivši ih poslati natrag |
|
| |||
| |||
| To je ono što sam naručio http://www.tigerdirect.com/applicati...p?Sku=ULT40050 to je ono što je na mojoj memorijsku karticu piše 667MHz http://images.tigerdirect.com/SkuIma...LT-40050-d.JPG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nije stvarno velika i da se bave anyway. Nećete primijetiti u bilo koje aplikacije. PC 5300 i PC 5400 su u osnovi ista stvar - veliki je problem priznajući ga na nižoj brzini, pa čak i da je, opet, neće napraviti previše razlika.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izviješteno Memory ne odgovara Iznos Installed Memory | weedan_ash | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 13 siječanj 2009 17:18 |
| Kupio novi slučaj | robina80 | Cases & Power Supplies | 12 | 7. prosinac 2008 12:53 |
| Kupio novi ram | robina80 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 23. Ruj 2008 09:00 |
| Pitanje o RAM sam kupio ... | Primal | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 20. Ruj 2008 18:22 |
| Ja kupio neki SEO i bio disapointed | Jade | Web Dizajn, Hosting & SEO | 18 | 21. listopad 2006 09:52 |
| Thread Tools | |
| |