![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK Vettem egy Ultra DDR2 667MHz pc5400 (2x1024) ... a csomag Megvan mondja DDR2 667MHz pc5300 helyett 5400 .... és a számítógépet és azt mondja, hogy nem 667MHz ... 533MHz most tudták pack a hibás sticks vagy van-e több tech. dolgot, hogy ..... a számítógépet setup kell az én profil köszönöm a segítséget ... hogy is kétcsatornás memória |
|
| |||
| |||
| ha azt mondja, a csomagoláson, hogy valami mást, hogy mit hittem, hogy elrendelte, akkor a legvalószínűbb az, hogy csak küldött rossz dolog. Olvassa el a nyugtát, milyen volt fizetnie, így tudom, milyen alapon tudja visszaadni. (Ha vádolták a 5300 modell akkor is, ha csak mondd azt, hogy a rossz, és meg akarjuk változtatni, akkor kell fizetni, különösen, ha réselt azt a számítógépre. Ha feltöltött egy nagyobb modell, amit didnt kap, akkor vissza kérte, amit fizetni: D)
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja ránézünk a matricákat a RAM botszékek magukat, lásd, mit mondanak ezek, lehet, hogy most, hogy a rossz matrica a csomagoláson.
| |||
| |||
| A matricák mondani, hogy a memória 667MHz magának azt hiszem vissza kell küldeni |
|
| |||
| |||
| Ez az, amit megrendelt http://www.tigerdirect.com/applicati...p?Sku=ULT40050 Ez az, amit az én memóriakártya azt mondja 667MHz http://images.tigerdirect.com/SkuIma...LT-40050-d.JPG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez nem igazán az a nagy üzletet anyway. Nem fog nyilatkozat minden alkalmazást. PC 5300 és PC 5400 alapvetően ugyanaz a dolog - a nagy kérdés az, felismerve, hogy az alacsonyabb sebesség, és még azt sem, hogy ismét ne legyen túl nagy a különbség.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Készült memória nem egyezik összege Installed Memory | weedan_ash | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 13. január 2009 17:18 |
| Megvette új ügy | robina80 | Cases & Power Supplies | 12 | 7. december 2008 12:53 |
| Megvette új ram | robina80 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 23. Szeptember 2008 09:00 |
| Kérdés RAM Én most vettem ... | Primal | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 20. Szeptember 2008 18:22 |
| Vettem néhány SEO és disapointed | Jade | Web Design, Hosting & SEO | 18 | 21. október 2006 09:52 |
| Téma eszközök | |
| |