![]() |
|
| |||
| |||
| אישור קניתי של Ultra DDR2 667mhz pc5400 (2x1024) ... על חבילת הבנתי שזה אומר DDR2 667mhz pc5300 במקום 5400 ו .... המחשב שלי אומר את 533mhz לא 667mhz ... עכשיו הם יכולים לארוז את טועה מקלוני או האם יש יותר טכני. דברים על זה תוכנית ההתקנה של המחשב שלי ..... יש לי פרופיל תודה על העזרה שלה ... גם ערוץ זיכרון כפול |
|
| |||
| |||
| אם זה אומר על Pack שלה משהו שונה מה חשבת שיש לך הורה, אז כנראה הדבר היא שהם פשוט שלחו לך את הדבר הלא נכון. בדוק את הקבלה שלך, כדי לראות מה אתה היית בגינה, כך שאתה יודע על מה אתה יכול הקבועות להחזיר אותה. (אם חויבת עבור מודל 5300 אז תצטרך רק אומר שיש לך טעות אחת, ואתה רוצה לשנות, אתה עשוי להיות מחויב במיוחד כאשר אתה slotted אותו למחשב שלך. אם חויבת עבור מודל גבוה יותר, כי אז אתה מקבל didn't אתה יכול להחזיר אותה מבקשים מה ששילמת עבור: ד)
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה להסתכל על המדבקות RAM מקלות על עצמם, לראות מה הם אומרים, הם אולי פשוט לא נכון לשים מדבקה על Pack.
| |||
| |||
| המדבקות שלה 667mhz לומר על עצמו את הזיכרון אני מניח שאני צריך לשלוח אותם בחזרה |
|
| |||
| |||
| זה מה שאני הורה http://www.tigerdirect.com/applicati...p?Sku=ULT40050 זה מה נמצא על כרטיס הזיכרון שלי, זה אומר 667mhz http://images.tigerdirect.com/SkuIma...LT-40050-d.JPG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא ממש גדול, כי בכל מקרה של העסקה. אתה לא שם לב בכל היישומים. PC 5300 ו-PC 5400 הם בעצם אותו דבר - את גדול הבעיה היא לזהות אותו על מהירות נמוכה יותר, ואף כי, שוב, לא לעשות יותר מדי של ההפרש.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מדווחים זיכרון לא תואם סכום של זיכרון מותקן | weedan_ash | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 13 ינואר 2009 17:18 |
| קניתי תיק חדש | robina80 | מקרים & ספקי כוח | 12 | 7 דצמבר 2008 12:53 |
| קנה חדש ראם | robina80 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 23 ספטמבר 2008 09:00 |
| שאלה לגבי זיכרון RAM, אני רק קנה ... | ראשוני | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 20 ספטמבר 2008 18:22 |
| קניתי קצת SEO והיה disapointed | ירקן | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 18 | 21st אוקטובר 2006 09:52 |
| שרשרת כלים | |
| |