![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš nusipirkau Ultra DDR2 667mhz pc5400 (2x1024) ... ant pakuotės I got it says it DDR2 667MHz PC5300 vietoj 5400 .... ir mano kompiuteris 533MHz sako savo ne 667MHz ... Dabar jie galėjo Pack klaidingą lazdos ar yra ir daugiau tech. ką apie tai ..... mano kompiuterio nustatymus reikia Mano profilis Thanks for the help ... jos taip pat Dual Channel atmintis |
|
| |||
| |||
| jei ji sako, ant pakuotės jo kažkas kita, kas jums atrodė, kad jums buvo užsakyta, tada tikriausiai yra tai, kad jie tiesiog atsiųsti jums blogas dalykas. Patikrinkite savo gavimo pamatyti, kas jums buvo pavesta už, kad jūs žinote, kokiu pagrindu jūs galite grąžinti ją. (Jei buvo mokėti už 5.300 modelis tada jūs turite tiesiog pasakyti jums suklysti vienas ir norite pakeisti, jums gali būti imamas būtent Jums slotted jį į kompiuterį. Jei buvo mokėti už didesnį modelį, kuris jums didnt gauti tada galite grąžinti ją prašydama ką mokama: D)
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite pažvelgti į RAM lipdukai lazdos save, ką jie sako, kad jie, jie galėjo tiesiog įdėti klaidingą lipdukas ant pakuotės.
| |||
| |||
| antraštės pasakyti savo 667mhz atminties pati I guess I gotta siunčia juos atgal |
|
| |||
| |||
| Tai, ką liepė http://www.tigerdirect.com/applicati...p?Sku=ULT40050 tai, kas dėl mano atminties kortele ji sako, 667MHz http://images.tigerdirect.com/SkuIma...LT-40050-d.JPG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai nėra labai dideli, kad apie sandorį anyway. You won't pranešimą jokių prašymų. PC 5.300 ir PC 5.400 iš esmės yra tas pats - didesnė problema yra pripažįstant jį sumažinti greitį, ir net, kad vėl nebus, per daug skirtumu.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Memory faktai neatitinka dydis Installed Memory | weedan_ash | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 13 sausis 2009 17:18 |
| Nusipirkau naują bylą | robina80 | Cases & Power Supplies | 12 | 7 gruodis 2008 12:53 |
| Nusipirkau nauja RAM | robina80 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 23 rugsėjis 2008 09:00 |
| Klausimas apie RAM aš tiesiog nusipirkau ... | Primal | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 20 rugsėjis 2008 18:22 |
| Aš nusipirkau SEO ir buvo disapointed | Jade | Web Design, Hosting & SEO | 18 | 21 spalis 2006 09:52 |
| Temos įrankiai | |
| |