![]() |
|
| |||
| |||
| ok nopirku Ultra DDR2 667MHz pc5400 (2x1024) ... par iepakojuma Man ir teikts, ka DDR2 667MHz PC5300 vietā un 5400 .... un mans dators saka tā 533MHz ne 667MHz ... tagad viņi varēja pack nepareizi sticks vai ir vairāk tech. lietas, par to ..... mana datora uzstādīšanas vajadzētu būt mans profils pateicību par palīdzību ... tā arī divu kanālu atmiņu |
|
| |||
| |||
| ja tas saka uz iepakojuma tā kaut ko atšķiras, kas jums likās, ka jums bija pasūtīts, tad, visticamāk, ir tas, ka viņi tikai jums nosūtīja nepareizi lieta. Pārbaudiet jūsu kvīts, lai redzētu, kas jums bija jāmaksā, lai jūs zināt, uz kāda pamata jūs varat atdot. (Ja tu būtu jāmaksā 5.300 modeli, tad jums ir tikai teikt, jums ir nepareizi vienu un jūs vēlaties mainīt, jums var uzlikt, jo īpaši, kā jūs ar rievām to savā datorā. Ja jums bija jāmaksā augstākā modeli, jums didn't saņemt tad tu vari atdot, kas lūdz to, kas jums jāmaksā: D)
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Try looking at par RAM uzlīmēm sticks sevi, redzēt, ko viņi apgalvo, ka viņiem ir, tie var būt tikai nodot nepareizi uzlīmi uz iepakojuma.
| |||
| |||
| uzlīmes teikt savu 667MHz uz atmiņu pati i guess i gotta sūtīt viņus atpakaļ |
|
| |||
| |||
| tas ir tas, kas man lika http://www.tigerdirect.com/applicati...p?Sku=ULT40050 tas ir tas, kas manā atmiņas kartē ir teikts, 667MHz http://images.tigerdirect.com/SkuIma...LT-40050-d.JPG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas nav patiesi, ka liela darījuma anyway. Jums nav paziņojumu nevienu pieteikumu. PC 5.300 un PC 5.400 ir būtībā tas pats - lielāka problēma ir atzīstot, ka ar mazāku ātrumu, un pat to, ka atkal nebūs darīt pārāk daudz atšķirību.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |