![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ok Kupiłem ultra DDR2 667MHz pc5400 (2x1024) ... na opakowaniu Mam mówi DDR2 667MHz pc5300 zamiast 5400 .... i mój komputer mówi jej 533MHz nie 667MHz ... teraz mogą oni niewłaściwe opakowanie paluszków lub istnieją bardziej tech. rzeczy na ten temat ..... konfiguracji mojego komputera powinien być w moim profilu, dzięki za pomoc ... także jego pamięci Dual Channel |
|
| |||
| |||
| jeśli mówi na opakowaniu jej coś, co Ci się, że trzeba było zamówić, to najbardziej prawdopodobne jest to, że po prostu wysłał Ci coś złego. Sprawdź swoją odbioru, aby zobaczyć, co zostało naliczone za, więc wiesz, na jakiej podstawie można go oddać. (Jeśli naliczone do modelu 5300 to musisz po prostu powiedzieć, że masz złe jeden i chcesz zmienić, może być szczególnie jak zaklasyfikować go do komputera. Jeżeli naliczone do wyższego modelu, który otrzyma didnt następnie możesz wrócić z prośbą o to, co zapłacił za: D)
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Staraj się na naklejkach na RAM sticks się, zobacz co mówią one, mogą mieć tylko umieścić niewłaściwe naklejki na opakowaniu.
| |||
| |||
| naklejki powiedzieć jej 667MHz na pamięci sobie Chyba muszę wysłać je z powrotem |
|
| |||
| |||
| I to jest sortowane http://www.tigerdirect.com/applicati...p?Sku=ULT40050 to co jest na mojej karcie pamięci mówi 667MHz http://images.tigerdirect.com/SkuIma...LT-40050-d.JPG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To naprawdę nie jest duża, że z postępowania anyway. Użytkownik nie będzie ogłoszenie w dowolnej aplikacji. PC 5300 i PC 5400 są zasadniczo takie same thing - większy problem jest uznając go w niższej prędkości, a nawet, że znów nie będzie zbyt duże różnice.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |