![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
ok l-am cumpărat un Ultra DDR2 667MHz pc5400 (2x1024) ... pe ambalaj Am prins-o spune că DDR2 667MHz pc5300 în loc de 5400 .... si calculatorul meu spune sa 533mhz nu 667MHz ... acum au putut ambalaj greşit tije sau sunt mai multe tech. lucruri despre ea
..... computerul meu de configurare ar trebui să fie în profilul meu multumesc pentru ajutor ... sa de asemenea canal de memorie dual
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
în cazul în care acesta spune că pe ambalaj sale ceva diferit de ceea ce ai crezut ca ti-a ordonat, atunci cel mai probabil este că ele doar trimis greşit lucru.
Uitaţi-vă în primire pentru a vedea ce ai fost taxat cu o sumă, aşa că ştiu pe ce motive te poţi întoarce-o. (Dacă aţi fost taxat pentru 5300 model atunci va trebui doar să spun că ai greşit o şi pe care doriţi să o schimbaţi, puteţi fi taxat ca ai ales-o în slotted la computer. Dacă aţi fost taxat pentru un model mai mare pe care le-aţi didnt primi apoi vă puteţi întoarce-l întreabă de ce aţi plătit-o pentru: D)
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Încercaţi să căutaţi la etichetele de pe RAM tije în sine, a se vedea ce spun ei sunt, ei ar putea avea doar pune greşit sticker pe ambalaj.
|
|||
|
|||
|
de autocolante spun ei 667MHz pe memoria singura Cred ca trebuie sa le trimit înapoi
|
|
|
|||
|
|||
|
Aceasta este ceea ce am comandat
http://www.tigerdirect.com/applicati...p?Sku=ULT40050 Aceasta este ceea ce este pe cartela de memorie se spune 667MHz http://images.tigerdirect.com/SkuIma...LT-40050-d.JPG |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu e chiar atât de mare de afacere, oricum. Nu va fi nici un anunţ în aplicaţii.
PC 5300 PC 5400 şi sunt în esenţă acelaşi lucru - de mai mare problemă este recunoscând-o la cea mai mică viteză, şi chiar şi că, din nou, nu va face prea mult de o diferenta.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|