![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok i koupil Ultra DDR2 667MHz pc5400 (2x1024) ... na obale mám to hovorí, že je DDR2 667MHz PC5300 miesto 5400 .... a počítač hovorí jej 533MHz ne 667MHz ... teraz mohli balenia zlé palice alebo sú tam viac tech. veci o ňom ..... Môj počítač nastavenia by mal byť v mojom profilu vďaka za pomoc ... jeho i duálny kanál pamäte |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| keď hovorí, že na obale svojho niečo iné na čo si myslel, že si si objednala, potom sa s najväčšou pravdepodobnosťou to je to, že práve vás poslal zle. Skontrolujte, či váš príjem vidieť, čo ste účtuje za, takže viete, na akom základe sa môžete vrátiť. (Ak ste sa účtuje za model 5300 potom budete musieť jednoducho povedať, že máš zlé jedno a chcete zmeniť, môžete byť účtované osobitne ak ste štrbinovej ju do svojho počítača. Ak ste sa účtuje za vyšší model, ktorý vás didnt dostať potom sa môžete vrátiť ho žiadajú o to, čo ste zaplatili za: D)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste hľadať na samolepky na RAM palice samy, pozri to, čo hovoria, že sú, môžu mať len dal zlý štítku na obale.
| |||
| |||
| nálepkami povedať svoje 667MHz na pamäťovej sama myslím, musím poslať späť |
|
| |||
| |||
| to je to, čo som si objednal http://www.tigerdirect.com/applicati...p?Sku=ULT40050 To je to, co je na mojom pamäťovej karty je napísané 667MHz http://images.tigerdirect.com/SkuIma...LT-40050-d.JPG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je to naozaj veľký, že o riešení tak. Nebudete oznámenia v akejkoľvek aplikácie. PC 5300 a PC 5400 je v podstate to isté - tým väčší problém je Uznávajúc je na nižšiu rýchlosť, a dokonca aj to, že zase nebude príliš rozdielne.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Reportované Memory nezodpovedá Suma Inštalovaná pamäť | weedan_ash | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 13. január 2009 17:18 |
| Koupil nové veci | robina80 | Prípady & Napájacie zdroje | 12 | 7. decembra 2008 12:53 |
| Koupil nový ram | robina80 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 23. September 2008 09:00 |
| Otázka asi RAM jsem koupil ... | Primal | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 20. September 2008 18:22 |
| Kúpil som nejaké SEO a bol disapointed | Jade | Web Design, hosting & SEO | 18 | 21. októbra 2006 09:52 |
| Thread Tools | |
| |