![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ок ја купио један Ултра ДДР2 667МХз пц5400 (2кс1024) ... на пакет добио сам га, каже она ДДР2 667МХз пц5300 уместо 5400 .... и моје рачунар сматра својим 533мхз не 667МХз ... сад могла спаковати они криви штапићи или су ту још тецх. ствари о њему ..... Мој рачунар сетуп би требао бити у мом профилу захвалност за помоћ ... и његове двојне канала меморија |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако се говори о својим спаковати нешто друго што сте мислили да вам је наређено, онда је највероватније је да су управо послао погрешну ствар. Проверите своје признанице видети оно што су били оптужени за, тако да знам о чему терени, можете га вратити. (Ако су терети за 5300 модел онда ћете морати само рећи имаш криву један и желите променити, мај вам бити наплаћен нарочито кад је у расцијепљени на своје рачунар. Ако су били оптужени за већи модел који Вам није да прими онда можете вратити тражећи оно што сте платили за: Д)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте погледати налепнице на РАМ штапићи себе, видети шта они кажу да су они можда само на криви пут налепница на пакет.
| |||
| |||
| налепнице за рећи о својој 667МХз меморије Сам ЈА погодак ЈА добивен их послати натраг |
|
| |||
| |||
| То је оно што сам наручио хттп://ууу.тигердирецт.цом/апплицати...п?Ску=УЛТ40050 то је оно што је на мојој меморијску картицу пише 667МХз хттп://имагес.тигердирецт.цом/СкуИма...ЛТ-40050-д.ЈПГ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То није стварно велика и да се баве Аныуаы. Нећете приметити у било које апликације. ПЦ 5300 и ПЦ 5400 су у основи иста ствар - велики је проблем признајући га на нижој брзини, па чак и да је, опет, неће направити превише разлика.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Обавијештени Меморы не одговара Износ Инсталлед Меморы | уеедан_асх | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 13 јануар 2009 17:18 |
| Купио нови случај | робина80 | Цасес & Поуер Супплиес | 12 | 7 децембар 2008 12:53 |
| Купио нови рам | робина80 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 23. сеп 2008 09:00 |
| Питање о РАМ сам купио ... | Примал | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 20. сеп 2008 18:22 |
| Ја купио неки СЕО и био дисапоинтед | Јаде | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 18 | 21 октобар 2006 09:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |