![]() |
|
| |||
| |||
| tamam ben bir Ultra DDR2 667mhz pc5400 (2x1024) ... paketi i it DDR2 667mhz pc5300 5400 .... yerine ve bilgisayar diyor onun 533MHz değil 667mhz ... şimdi bunlar yanlış sopalarla paketini söyledi aldım aldım veya daha fazla teknoloji var. bununla ilgili şeyler ..... benim bilgisayar kurulumu Profilimi sayesinde yardım için olmalı ... ve de çift kanallı bellek |
|
| |||
| |||
| Eğer onun bir şey sizin için ne olduğunu düşündüm farklı Ambalajı, sonra da büyük olasılıkla bir şey bu sadece yanlış şey gönderildi olduğunu söyledi. Sizin için ne ücret olup, bu yüzden size iade edeyim ne dayalı biliyorum Makbuz kontrol edin. Gibi bilgisayarınıza için slotted (Eğer 5300 model için daha sonra sadece bir yanlış var ve değiştirmek istediğiniz söylemek gerekir suçlandılar, size özellikle ücret olabilir. Eğer o zaman sizin için ödenen: D soran dönebilirsiniz almak didnt daha yüksek bir model için) tahsil edildi
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM üzerindeki etiketleri bakarak çalışın, onlar, onlar sadece paket üzerindeki etiket koymak yanlış olabilir olan söylediklerine bakın kendilerini stickler.
| |||
| |||
| bu etiketleri söylüyorlar i geri gönderebilirsiniz lazım tahmin hafıza kendisi üzerindeki 667mhz |
|
| |||
| |||
| Bu ne emretti ise http://www.tigerdirect.com/applicati...p?Sku=ULT40050 Bu ne benim hafıza kartı üzerinde 667mhz diyor is http://images.tigerdirect.com/SkuIma...LT-40050-d.JPG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu gerçekten bu anlaşmanın yine de en büyük. Herhangi bir uygulamada fark etmez. PC 5300 ve PC 5400 olan temelde aynı şey - büyük sorunu düşük hızda ve tanımak bile bu, daha, çok fazla bir fark yapmaz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |