![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| OK Я купила Ultra DDR2 667MHz PC5400 (2x1024) ... на пакет я отримав Він каже, що DDR2 667MHz PC5300 замість 5400 .... і "Мій комп'ютер" стверджує, що її 533mhz НЕ 667MHz ... Тепер вони можуть Pack неправильно палички чи є більш Tech. речей про неї ..... Мої настройки комп'ютера повинно бути в моєму профілі подяку за допомогу ... Її також двоканальної пам'яті |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| якщо він говорить на упаковку свого друга на те, що ви думали, що наказали, то, швидше за все, справа в тому, що вони тільки що відправив вам не ту річ. Перевірка квитанції, щоб побачити, що ти взяв, так що ви знаєте, на якій підставі ви можете повернути її. (Якщо ви були пред'явлені звинувачення за 5300 модель то вам потрібно просто сказати ви отримали не той, і ви хочете змінити, вона може бути особливо, як ви її в проріз на ваш комп'ютер. Якщо ви платите за вищу модель, яку ви отримаєте Didn't то ви можете повернути його просять за те, що ви заплатили за: D)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте подивитися на наклейки на RAM палички себе, подивитися, що вони говорять, вони могли б просто поставити неправильний наклейці на упаковці.
| |||
| |||
| Стікери сказати своє 667MHz на пам'ять сам думаю I Gotta відправити їх назад |
|
| |||
| |||
| Ось що я наказав http://www.tigerdirect.com/applicati...p?Sku=ULT40050 Це те, що на моїй пам'яті це говорить 667MHz http://images.tigerdirect.com/SkuIma...LT-40050-d.JPG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це не така вже й велика угода в будь-якому випадку. Ви не помітите в будь-яких додатках. PC 5300 і PC 5400 в основному одне й те саме - велике питання визнання його на низькій швидкості, і навіть, що, знову ж таки, не буде робити занадто великої різниці.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|