![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте приятели. Аз съм ръководещо Core2Duo с 1GB RAM. Искам да надстроите до 2GB, но аз съм уверен в това, което да получат. Имам 4 слота, така че нейните най-добре да се 4x512mb блокове. Аз в момента имам DDR2 pc2-4300 (266mhz). Дали 266mhz бавен? Искате ли да бъде по-добре да се разтоварвам & получи 500 + MHz? Или трябва да съвпадат точно това, което аз имам? Всички съвети ще бъдат оценени. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, ти ще бъде по-добре да се друго съвпадение 1GB да тече двойна канал с текущите си 1GB.
След това в бъдеще, все още имате 2 резервните слотове, ако е необходимо. Отидете до http://www.crucial.com/ и стартиране на системата за скенер, за да разберете какво RAM в момента имат и покупка съответно. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за бързата реакция. Аз не мисля, че беше много ясна, имам 4 слота и 2x 512MB. Проблемът изглежда е, че колкото повече да разбера, толкова по-Аз мисля, че сте се доставят наистина бавно RAM, когато си купих компютъра. Ако беше да отида за 2 GB сега какво ще бъде най-добри показатели? |
|
| |||
| |||
| Трябва да знаете дънната платка Марка / Модел да посъветва какво RAM ви могат да се поберат. |
|
| |||
| |||
| Дънната платка е EVGA 122-CK-NF68. Това е, което той казва, проверка на системата, но реалната борда е NVidia подпечатано (все още NF68). Надявам се това има смисъл. |
|
| |||
| |||
| Памет 4 х 240-пинови DIMM гнезда Dual Channel DDR2 Максимална от 8GB на DDR2 533/667/800/1200MHz SLI-Готови памет Този им уебсайт. Можете да основно годни DDR2 RAM на скорости над до 8GB. |
|
| |||
| |||
| Благодарение на Дейв. Просто да се изясни. От 2 блока на 512MB имам в момента са само 266mhz. Искате ли да бъде по-добре (според вас), за да се отърве и закупят бързо MHz ако искам да се постигне максимална ефективност? |
|
| |||
| |||
| Ако купувате 2 Fast 1GB пръчки и ги добавете ще имате 3GB, но те ще се пускат само по-бързо от текущата си RAM. Бих вероятно само още две 1GB пръчки, които отговарят на текущите си такива, 3GB RAM при всяка скорост е достатъчно. |
|
| |||
| |||
| В зависимост от вашия бюджет и дънната платка ще бъдат изкушени да се отстранят съществуващите RAM и да го замени напълно. Можете да получите 2GB (2x1GB) корсар RAM, която работи на 800Mhz за около £ 100, понякога по-малко. С увеличаването на скоростта на паметта и часовник със сигурност ще забележите разликата над текущата настройка. Аз също го намерите досадно, че когато си купувате "отгоре спецификационен" компютър, само за да откриете, че те са skimped относно RAM отпред. |