![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidi. I'm běží Core2Duo s 1GB RAM. Chci upgradovat na 2 GB, ale já jsem si nejste jisti, co dostaneš. Mám 4 sloty tak myslím jeho nejlepším získat 4x512mb bloků. Jsem právě dostal DDR2 PC2-4300 (266mhz). 266mhz je pomalá? Mohl jsem být lepší vykládat & dostanete 500 + MHz? Nebo mám jen zápas, co jsem dostala? Jakákoli rada by ocenili. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdepak, ty by bylo lepší dostat další vhodný 1GB provozovat duální kanál s vaší aktuální 1GB
Pak v budoucnu stále máte 2 náhradní časy pokud to bude potřeba. Go-to http://www.crucial.com/ a spuštění systému skeneru, abyste zjistili, co máte v současnosti RAM a nákup odpovídajícím způsobem. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Díky za rychlou reakci. Nemyslím si, že jsem byl velmi jasný, mám 4 sloty a 2x 512mb Problém se zdá být to, že čím více jsem zjistit, tím myslím, že jsem byl dodán docela pomalé RAM, když jsem koupil PC. Pokud jsem se jít na 2 GB, co by bylo nejlepším výkonem? |
|
| |||
| |||
| Potřebujete znát vaše základní deska Značka / model poradit co RAM můžete vejít. |
|
| |||
| |||
| Základní deska je EVGA 122-CK-NF68. To je to, co ji systém zkontrolovat říká, ale skutečné palubě nVidia orazítkována (stále NF68). Doufám, že tento smysl. |
|
| |||
| |||
| Paměť 4 x 240-pin DIMM patice Dual Channel DDR2 Maximálně 8 GB pro DDR2 533/667/800/1200MHz SLI-Ready paměti To je z jejich internetových stránek. Můžete v podstatě zapadají DDR2 RAM o rychlosti až nad 8GB |
|
| |||
| |||
| Díky Dave. Jen pro objasnění. 2 bloky 512mb jsem v okamžiku, kdy jsou jen 266mhz. Mohl jsem být lepší (podle vašeho názoru) zbavit a koupit rychlejší MHz v případě, že chci, aby se maximalizovala výkonnost? |
|
| |||
| |||
| Pokud si koupíte 2 rychlé 1GB hole a přidá jim budete mít 3 GB, ale bude trvat jen tak rychle, jak svou aktuální RAM. Já bych snad jen přidat dvě 1GB hole, které odpovídají vaší současné ty, 3GB RAM v jakékoli rychlosti je spousta. |
|
| |||
| |||
| V závislosti na Vašem rozpočtu a desku bych se pokusit odstranit stávající RAM a nahradit ji úplně. Můžete získat 2GB (2x1GB) RAM Corsair, který běží na 800MHz za cca 100 liber, někdy méně. Se zvýšením rychlosti paměti a hodiny budete jistě všimnete rozdílu přes své aktuální nastavení. Já taky to otravné když při zakoupení 'top spec' pc, pouze zjistíme, že mají skimped na přední RAM. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Im Bit Confused | nay27uk | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 11.října 2009 13:35 |
| Confused nováček! | Caz | Představte Yourself Zde | 6 | 20. listopadu 2008 12:25 |
| Lil bit confused o tomto případu. | Carl | Případy & Napájecí zdroje | 4 | 28. června 2008 04:37 |
| Im opravdu zaměnit | NeedHelpPls | Obecné Hardware Chat | 3 | 27. ledna 2008 21:12 |
| Opravdu Confused | Xeon | Graphics Cards & Monitory | 5 | 14. listopadu 2007 14:13 |
| Thread Nástroje | |
| |