μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Σύγχυση σχετικά με μνήμη RAM

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Αύγ 2007, 13:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Red face Σύγχυση σχετικά με μνήμη RAM

Γεια σας παιδιά. Είμαι εκτελείτε μια Core2Duo με 1GB RAM. Θέλω να κάνετε αναβάθμιση σε 2GB, αλλά είμαι σίγουρος τι να πάρετε. Έχω 4 χρονοθυρίδες τόσο πιστεύω ότι μπορεί για να λάβετε 4x512mb μπλοκ. Έχω σήμερα έχεις DDR2 PC2-4300 (266mhz). Είναι αργή 266mhz; Θα μου είναι καλύτερα να πάρετε offload & 500 + MHz; Ή θα πρέπει να ταιριάζει ακριβώς ό, τι έχω; Κάθε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Old 7 Αύγ 2007, 13:42
Διαχειριστής Ομάδα

Default Σύγχυση σχετικά με μνήμη RAM

Όχι, εσείς θα ήταν καλύτερο να ταιριάζουν άλλο 1GB να τρέχει διπλή κανάλι με την τρέχουσα 1GB.

Στη συνέχεια, στο μέλλον, έχετε ακόμη 2 ανταλλακτικά χρονοθυρίδες, εφόσον αυτό απαιτείται.

Go-να http://www.crucial.com/ και τη λειτουργία του συστήματος σαρωτή για να μάθετε τι RAM έχετε αυτή τη στιγμή και να αγοράζουν ανάλογα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 Αύγ 2007, 13:58
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mcfarty View Post
Γεια σας παιδιά. Είμαι εκτελείτε μια Core2Duo με 1GB RAM. Θέλω να κάνετε αναβάθμιση σε 2GB, αλλά είμαι σίγουρος τι να πάρετε. Έχω 4 χρονοθυρίδες τόσο πιστεύω ότι μπορεί για να λάβετε 4x512mb μπλοκ. Έχω σήμερα έχεις DDR2 PC2-4300 (266mhz). Είναι αργή 266mhz; Θα μου είναι καλύτερα να πάρετε offload & 500 + MHz; Ή θα πρέπει να ταιριάζει ακριβώς ό, τι έχω; Κάθε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Κανονικά, σε κάθε υπολογιστή σας επίκλισης ακριβώς αγοράζουν οποιαδήποτε ταχύτητα RAM, κατά κανόνα, στο υψηλότερο βήμα βήμα και το χαμηλότερο είναι συμβατές. Το θέμα είναι ότι i dont πιστεύετε ότι μπορείτε να αγοράσετε μόνο 500MHz RAM και το αυτό έργο. Νομίζω πως θα μπορούσε να αγοράσει 200MHz 266mhz 333mhz και προσδοκούν να εργαστούν, αλλά, προφανώς, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή πριν από τη λήψη μου λέξη για αυτό.
Old 7 Αύγ 2007, 14:03
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Δεν πιστεύω ότι ήμουν πολύ σαφής, έχω και 4 χρονοθυρίδες έχουν 2x 512MB. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ότι τα περισσότερα να μάθω, τόσο περισσότερο πιστεύω ότι έχω αυτό που πραγματικά αργή RAM όταν αγόρασα το pc. Αν ήταν να πάω για 2 GB τώρα τι θα ήταν με τις καλύτερες επιδόσεις;
Old 7 Αύγ 2007, 14:29
Διαχειριστής Ομάδα

Πρέπει να γνωρίζουν τη μητρική πλακέτα κάνουν / μοντέλο για να σας συμβουλεύσει τι RAM μπορούν να χωρέσουν.
Old 7 Αύγ 2007, 14:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Η μητρική πλακέτα είναι ΕΒΓΑ 122-CK-NF68. Αυτό είναι ό, τι λέει το σύστημα που ελέγχει, αλλά η πραγματική του σκάφους είναι σφραγισμένο nVidia (ακόμα NF68). Ελπίζω αυτό το νόημα.
Old 7 Αύγ 2007, 14:52
Διαχειριστής Ομάδα

Μνήμη
4 x 240-pin DIMM υποδοχές
Dual Channel DDR2
Μέγιστη των 8GB της DDR2 533/667/800/1200MHz SLI-Ready μνήμης

Thats off τους ιστοσελίδα.

Μπορείτε να ουσιαστικά ταιριάζει DDR2 RAM της ταχύτητες άνω έως 8GB.
Old 7 Αύγ 2007, 14:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Χάρη Dave. Απλά να αποσαφηνιστεί. Τα 2 μπλοκ των 512MB που έχω αυτή τη στιγμή είναι μόνο 266mhz. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη (κατά τη γνώμη σας) για να απαλλαγούμε και αγοράζουν ταχύτερα MHz αν θέλω να τη μεγιστοποίηση της απόδοσης;
Old 7 Αύγ 2007, 15:26
Διαχειριστής Ομάδα

Εάν αγοράσετε 2 γρήγορα sticks 1GB και να τα προσθέσετε θα έχετε 3GB αλλά θα τρέχει όσο πιο γρήγορα το τρέχον RAM.

Θα ήθελα απλά να προσθέσω δύο πιθανότατα 1GB sticks που σας ταιριάζει με σημερινά, 3GB RAM σε οποιαδήποτε ταχύτητα είναι άφθονο.
Old 10 Αυγούστου 2007, 02:52
Μέλος Ομάδα

Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και η μητρική πλακέτα θα μπουν στον πειρασμό να καταργήσουν την υπάρχουσα μνήμη RAM και να την αντικαταστήσει τελείως. Μπορείτε να βρείτε 2GB (2x1GB) Corsair RAM που τρέχει στα 800MHz για περίπου £ 100, ενίοτε λιγότερο. Με την αύξηση της μνήμης και ταχύτητα ρολογιού θα παρατηρήσετε σίγουρα τη διαφορά πάνω από την τρέχουσα εγκατάσταση.

Και εγώ θεωρώ ενοχλητικό αν όταν αγοράζουν ένα "top spec" pc, για να διαπιστώσουμε ότι έχουν skimped σχετικά με τη μνήμη RAM μπροστά.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Im a bit Confused nay27uk Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 11 Οκτωβρίου 2009 13:35
Confused newbie! Caz Καθιέρωση Yourself Εδώ 6 20 Νοε 2008 12:25
Lil bit σύγχυση σχετικά με αυτή την υπόθεση. Carl Θήκες & Τροφοδοτικά 4 28 Ιουν 2008 04:37
Im πραγματικά σύγχυση NeedHelpPls Γενική Συζήτηση Hardware 3 27 Ιαν 2008 21:12
Αλήθεια Confused Xeon Κάρτες Γραφικών & Monitors 5 14 Νοε 2007 14:13
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.