![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά. Είμαι εκτελείτε μια Core2Duo με 1GB RAM. Θέλω να κάνετε αναβάθμιση σε 2GB, αλλά είμαι σίγουρος τι να πάρετε. Έχω 4 χρονοθυρίδες τόσο πιστεύω ότι μπορεί για να λάβετε 4x512mb μπλοκ. Έχω σήμερα έχεις DDR2 PC2-4300 (266mhz). Είναι αργή 266mhz; Θα μου είναι καλύτερα να πάρετε offload & 500 + MHz; Ή θα πρέπει να ταιριάζει ακριβώς ό, τι έχω; Κάθε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι, εσείς θα ήταν καλύτερο να ταιριάζουν άλλο 1GB να τρέχει διπλή κανάλι με την τρέχουσα 1GB.
Στη συνέχεια, στο μέλλον, έχετε ακόμη 2 ανταλλακτικά χρονοθυρίδες, εφόσον αυτό απαιτείται. Go-να http://www.crucial.com/ και τη λειτουργία του συστήματος σαρωτή για να μάθετε τι RAM έχετε αυτή τη στιγμή και να αγοράζουν ανάλογα. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Δεν πιστεύω ότι ήμουν πολύ σαφής, έχω και 4 χρονοθυρίδες έχουν 2x 512MB. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ότι τα περισσότερα να μάθω, τόσο περισσότερο πιστεύω ότι έχω αυτό που πραγματικά αργή RAM όταν αγόρασα το pc. Αν ήταν να πάω για 2 GB τώρα τι θα ήταν με τις καλύτερες επιδόσεις; |
|
| |||
| |||
| Πρέπει να γνωρίζουν τη μητρική πλακέτα κάνουν / μοντέλο για να σας συμβουλεύσει τι RAM μπορούν να χωρέσουν. |
|
| |||
| |||
| Η μητρική πλακέτα είναι ΕΒΓΑ 122-CK-NF68. Αυτό είναι ό, τι λέει το σύστημα που ελέγχει, αλλά η πραγματική του σκάφους είναι σφραγισμένο nVidia (ακόμα NF68). Ελπίζω αυτό το νόημα. |
|
| |||
| |||
| Μνήμη 4 x 240-pin DIMM υποδοχές Dual Channel DDR2 Μέγιστη των 8GB της DDR2 533/667/800/1200MHz SLI-Ready μνήμης Thats off τους ιστοσελίδα. Μπορείτε να ουσιαστικά ταιριάζει DDR2 RAM της ταχύτητες άνω έως 8GB. |
|
| |||
| |||
| Χάρη Dave. Απλά να αποσαφηνιστεί. Τα 2 μπλοκ των 512MB που έχω αυτή τη στιγμή είναι μόνο 266mhz. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη (κατά τη γνώμη σας) για να απαλλαγούμε και αγοράζουν ταχύτερα MHz αν θέλω να τη μεγιστοποίηση της απόδοσης; |
|
| |||
| |||
| Εάν αγοράσετε 2 γρήγορα sticks 1GB και να τα προσθέσετε θα έχετε 3GB αλλά θα τρέχει όσο πιο γρήγορα το τρέχον RAM. Θα ήθελα απλά να προσθέσω δύο πιθανότατα 1GB sticks που σας ταιριάζει με σημερινά, 3GB RAM σε οποιαδήποτε ταχύτητα είναι άφθονο. |
|
| |||
| |||
| Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και η μητρική πλακέτα θα μπουν στον πειρασμό να καταργήσουν την υπάρχουσα μνήμη RAM και να την αντικαταστήσει τελείως. Μπορείτε να βρείτε 2GB (2x1GB) Corsair RAM που τρέχει στα 800MHz για περίπου £ 100, ενίοτε λιγότερο. Με την αύξηση της μνήμης και ταχύτητα ρολογιού θα παρατηρήσετε σίγουρα τη διαφορά πάνω από την τρέχουσα εγκατάσταση. Και εγώ θεωρώ ενοχλητικό αν όταν αγοράζουν ένα "top spec" pc, για να διαπιστώσουμε ότι έχουν skimped σχετικά με τη μνήμη RAM μπροστά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Im a bit Confused | nay27uk | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 11 Οκτωβρίου 2009 13:35 |
| Confused newbie! | Caz | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 6 | 20 Νοε 2008 12:25 |
| Lil bit σύγχυση σχετικά με αυτή την υπόθεση. | Carl | Θήκες & Τροφοδοτικά | 4 | 28 Ιουν 2008 04:37 |
| Im πραγματικά σύγχυση | NeedHelpPls | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 27 Ιαν 2008 21:12 |
| Αλήθεια Confused | Xeon | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 14 Νοε 2007 14:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |