![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi folks. I'm running a Core2Duo, 1 GB RAM-mal. Szeretnék frissíteni a 2 GB-os, de nem vagyok biztos benne, mi legyen. Nekem van 4 hely úgy gondolom, a legjobb, ha kap 4x512mb blokkokat. I've got jelenleg DDR2 PC2-4300 (266MHz). 266MHz a lassú? Lennék jobb feladatátadási & get 500 + mhz? Vagy pedig én csak egyezik I've got? Bármilyen tanácsadásra lenne értékelni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, akkor jobb lenne, egyre újabb illő 1GB futtatni kétcsatornás az aktuális 1GB.
Majd a jövőben még mindig van 2 szabad slot, ha szükséges. Go-a http://www.crucial.com/ és a rendszer működtetéséhez lapolvasó, hogy megtudja, milyen RAM van jelenleg és meg is vásárolni kell. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Kösz a gyors válaszokat. Én nem hiszem, hogy nagyon tiszta volt, még 4 bővítőhely, és 2x 512 MB. A probléma úgy tűnik, hogy minél többet megtudni, hogy a több, azt hiszem, nagyon lassan átadták RAM amikor megvettem a pc. Ha én, hogy megy 2 gb most mi lenne a legjobb teljesítményt? |
|
| |||
| |||
| Tudniuk kell, hogy az alaplap Márka / Modell, hogy adjon tanácsot, mit tudsz RAM-fit. |
|
| |||
| |||
| Az alaplap EVGA 122-CK-NF68. Ez az, amit ez a rendszer ellenőrzi azt mondja, de a tényleges tábla nVidia bélyegzett (még NF68). Hope this makes sense. |
|
| |||
| |||
| Memória 4 x 240-pin DIMM foglalat , Dual Channel DDR2 Maximum 8 GB DDR2 533/667/800/1200MHz SLI-Ready memória Amit ki a honlapjukon. Ön alapvetően alkalmas DDR2 RAM A sebesség fölött upto 8GB. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm Dave. Csak azért, hogy tisztázza. A 2 tömbök 512mb már abban a pillanatban csak 266MHz. Lennék jobb (saját vélemény), hogy megszabaduljon és vesz gyorsabb mhz ha akarom, hogy maximalizálják a teljesítményt? |
|
| |||
| |||
| Ha veszel 2 gyors 1GB botokat, és ezt is akkor 3GB, de csak akkor fog futni, amilyen gyorsan csak az aktuális RAM. I'd valószínűleg csak adjunk hozzá két 1GB pálca, amely egyezik a már létező, 3GB RAM bármely sebességen is bőven. |
|
| |||
| |||
| Attól függően, hogy a költségvetés és az alaplap lennék a kísértés, hogy távolítsa el a meglévő RAM-mal, és cserélje ki teljesen. Lehet kapni 2GB (2x1GB) Corsair RAM 800Mhz fut kb 100 £, néha kevésbé. A növekedés és a memória órajel akkor biztosan észre a különbséget több mint aktuális beállítását. Én is talál ez bosszantó, de ha vesz egy "top spec" pc, csak úgy, hogy azok már skimped a RAM-fronton. |