![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi folks. Bėgu Core2Duo su 1GB RAM. Noriu atnaujinti iki 2GB, bet esu tikras, ką gaus. Turiu 4 lizdai tai manau jos geriausia gauti 4x512mb blokai. Aš dabar turiu DDR2 PC2-4300 (266MHz). Ar 266MHz lėtai? Ar man geriau būtų iškrauti ir gauti 500 + MHz? Ar man reikia tik suderinti ką aš turiu? Bet patarimas būtų vertinamas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, jums būtų geriau gauti kitą atitikimo paleisti 1GB Dual Channel savo dabartiniu 1GB.
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už greitą reakciją. Nemanau, kad man buvo labai aišku, turiu 4 lizdai ir turi 2x 512mb. Problema, atrodo, kad daugiau sužinoti, daugiau manau jau buvo pateikta tikrai lėtai RAM, kai aš nusipirkau pc. Jei aš eiti į 2 GB dabar, kas būtų geriausia atlikti? |
|
| |||
| |||
| Reikia žinoti savo pagrindinę plokštę Markė / Modelis patarti, ką Ozo galite pritaikyti. |
|
| |||
| |||
| Plokštės yra EVGA 122-CK-NF68. Tai, ką jis sako, patikrinti sistemą, bet tikrasis lenta nVidia antspaudu (dar NF68). Hope this makes sense. |
|
| |||
| |||
| Atmintis 4 x 240-pin DIMM Dual Channel DDR2 Maksimalus 8GB DDR2 533/667/800/1200MHz SLI-Ready atmintį Thats prie savo svetainę. Galite iš esmės tinka DDR2 RAM pirmiau upto 8GB greičiu. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave. Tiesiog paaiškinti. 2 blokai 512mb aš šiuo metu yra tik 266MHz. Ar man bus geriau (jūsų nuomone) atsikratyti ir pirkti greičiau MHz, jei noriu padidinti efektyvumą? |
|
| |||
| |||
| Jei perkate 2 Fast 1GB lazdos ir įtraukti juos turėsite 3GB, bet jie bus paleisti tik taip greitai, kaip jūsų dabartinis RAM. Man turbūt tiesiog pridėkite dvi 1GB lazdos, atitinkančių jūsų dabartiniai, 3GB RAM bet greitis yra daug. |
|
| |||
| |||
| Priklausomai nuo jūsų biudžeto, ir Portatiles noriu bandyti pašalinti esamą RAM ir pakeisti jį visiškai. Galite gauti 2GB (2x1GB) Corsair RAM, kuris veikia esant 800MHz maždaug £ 100, kartais mažiau. Su atminties didinimas ir laikrodžio greitį jums tikrai pranešimas per esamą diegimo skirtumas. Aš irgi jį rasti nors erzina, kai perkate "iš viršaus Spec" PC, tik pripažinti, kad jie skimped dėl RAM priekyje. |