mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Confused par RAM

Reply

Thread Tools
Old Augusts 7, 2007, 13:30
New Member Group

Red face Confused par RAM

Hi folks. Es skrienu Core2Duo ar 1gb RAM. Es gribu, lai uzlabotu to 2GB, bet es esmu pārliecināts, ko saņemt. Man ir 4 slots tā domāju visu iespējamo, lai saņemtu 4x512mb blokiem. Man šobrīd got DDR2 PC2-4300 (266MHz). Vai 266MHz lēns? Vai man labāk izkraut un saņemt 500 + MHz? Vai man tikai spēles what I've got? Kāds padoms būtu appreciated.
Old Augusts 7, 2007, 13:42
Administrator Group

Default Confused par RAM

Nē, jūs labāk iegūt citas atbilstošas 1GB darboties divu kanālu ar savu pašreizējo 1GB.

Tad nākotnē jums vēl joprojām ir 2 rezerves slots ja nepieciešams.

Go-to http://www.crucial.com/ un palaist sistēmu, skeneri, lai uzzinātu, kādi RAM Jums pašlaik ir un iegāde atbilstoši.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusts 7, 2007, 13:58
Loceklis

Default Confused par RAM

Quote:
Originally Posted by mcfarty View Post
Hi folks. Es skrienu Core2Duo ar 1gb RAM. Es gribu, lai uzlabotu to 2GB, bet es esmu pārliecināts, ko saņemt. Man ir 4 slots tā domāju visu iespējamo, lai saņemtu 4x512mb blokiem. Man šobrīd got DDR2 PC2-4300 (266MHz). Vai 266MHz lēns? Vai man labāk izkraut un saņemt 500 + MHz? Vai man tikai spēles what I've got? Kāds padoms būtu appreciated.
Parasti jebkura datora, Jūs nevar vienkārši iegādāties jebkurā ātrumā ram, parasti solis augstākās un soli zemāku savietojami. Ir tas, ka i dont domāju, ka jūs varat iegādāties 500MHz RAM un gaidīt to darbu. Es domāju, ka tu varētu nopirkt 200MHz 266MHz 333MHz un sagaidīt, lai tas darbotos, bet protams, pārbaudiet ražotāja pirms manu vārdu uz tā.
Old Augusts 7, 2007, 14:03
New Member Group

Default Confused par RAM

Paldies par ātru reakciju. Es nedomāju, ka man bija ļoti skaidrs, man ir 4 slots un ir 2x 512mb. Problēma, šķiet, ka vairāk es to uzzinātu, jo vairāk es domāju, ka man bija pieejama ļoti lēns RAM, kad man nopirka datoru. Ja man bija iet uz 2 gb tagad Kāds būtu labākais, kas veic?
Old Augusts 7, 2007, 14:29
Administrator Group

Default Confused par RAM

Jāzina savu mātesplati markas / modeļa ieteikt ko RAM varat fit.
Old Augusts 7, 2007, 14:39
New Member Group

Default Confused par RAM

Mātesplatē ir EVGA 122-CK-NF68. Tas ir tas, ka sistēmas pārbaude saka, bet faktiskā kuģa ir nVidia zīmogu (vēl NF68). Hope this makes sense.
Old Augusts 7, 2007, 14:52
Administrator Group

Default Confused par RAM

Memory
4 x 240-pin DIMM sockets
Dual Channel DDR2
Maksimāli 8GB DDR2 533/667/800/1200MHz SLI-Ready memory

Tas ir pie viņu mājas lapā.

Jūs varat būtībā fit DDR2 RAM no augstāk līdz pat 8GB ātrumu.
Old Augusts 7, 2007, 14:55
New Member Group

Default Confused par RAM

Thanks Dave. Tikai, lai noskaidrotu. 2 bloki 512mb man šobrīd ir tikai 266MHz. Vai man labāk (pēc Jūsu domām), lai atbrīvotos un iegādāties ātrāk mhz vai es vēlos, lai maksimizētu veikumu?
Old Augusts 7, 2007, 15:26
Administrator Group

Default Confused par RAM

Ja jūs pērkat 2 Fast 1GB spieķi un pievienot tos jums būs 3GB bet tie darbosies tikai tik ātri, cik jūsu pašreizējo RAM.

Es droši vien tikai par diviem 1GB kartes, kas atbilst jūsu pašreizējā tiem, 3GB RAM jebkurā ātrumā, ir daudz.
Old Augusts 10, 2007, 02:52
Loceklis

Default Confused par RAM

Atkarībā no jūsu budžetu un mātesplates es būtu kārdinājums, lai likvidētu esošos RAM un aizstāt to pavisam. Jūs varat saņemt 2GB (2x1GB) Corsair RAM, kas ved pie 800Mhz par apmēram £ 100, dažreiz mazāk. Ar palielināt atmiņu un clock speed jūs noteikti paziņojums starpība virs jūsu pašreizējo setup.

Man arī šķiet kaitinošas gan tad, kad jūs nopērkat 'top spec "pc, tikai, lai konstatētu, ka tie ir skimped par RAM priekšpusē.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.