![]() |
|
| |||
| |||
| Hi folks. Es skrienu Core2Duo ar 1gb RAM. Es gribu, lai uzlabotu to 2GB, bet es esmu pārliecināts, ko saņemt. Man ir 4 slots tā domāju visu iespējamo, lai saņemtu 4x512mb blokiem. Man šobrīd got DDR2 PC2-4300 (266MHz). Vai 266MHz lēns? Vai man labāk izkraut un saņemt 500 + MHz? Vai man tikai spēles what I've got? Kāds padoms būtu appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, jūs labāk iegūt citas atbilstošas 1GB darboties divu kanālu ar savu pašreizējo 1GB.
Tad nākotnē jums vēl joprojām ir 2 rezerves slots ja nepieciešams. Go-to http://www.crucial.com/ un palaist sistēmu, skeneri, lai uzzinātu, kādi RAM Jums pašlaik ir un iegāde atbilstoši. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Paldies par ātru reakciju. Es nedomāju, ka man bija ļoti skaidrs, man ir 4 slots un ir 2x 512mb. Problēma, šķiet, ka vairāk es to uzzinātu, jo vairāk es domāju, ka man bija pieejama ļoti lēns RAM, kad man nopirka datoru. Ja man bija iet uz 2 gb tagad Kāds būtu labākais, kas veic? |
|
| |||
| |||
| Jāzina savu mātesplati markas / modeļa ieteikt ko RAM varat fit. |
|
| |||
| |||
| Mātesplatē ir EVGA 122-CK-NF68. Tas ir tas, ka sistēmas pārbaude saka, bet faktiskā kuģa ir nVidia zīmogu (vēl NF68). Hope this makes sense. |
|
| |||
| |||
| Memory 4 x 240-pin DIMM sockets Dual Channel DDR2 Maksimāli 8GB DDR2 533/667/800/1200MHz SLI-Ready memory Tas ir pie viņu mājas lapā. Jūs varat būtībā fit DDR2 RAM no augstāk līdz pat 8GB ātrumu. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave. Tikai, lai noskaidrotu. 2 bloki 512mb man šobrīd ir tikai 266MHz. Vai man labāk (pēc Jūsu domām), lai atbrīvotos un iegādāties ātrāk mhz vai es vēlos, lai maksimizētu veikumu? |
|
| |||
| |||
| Ja jūs pērkat 2 Fast 1GB spieķi un pievienot tos jums būs 3GB bet tie darbosies tikai tik ātri, cik jūsu pašreizējo RAM. Es droši vien tikai par diviem 1GB kartes, kas atbilst jūsu pašreizējā tiem, 3GB RAM jebkurā ātrumā, ir daudz. |
|
| |||
| |||
| Atkarībā no jūsu budžetu un mātesplates es būtu kārdinājums, lai likvidētu esošos RAM un aizstāt to pavisam. Jūs varat saņemt 2GB (2x1GB) Corsair RAM, kas ved pie 800Mhz par apmēram £ 100, dažreiz mazāk. Ar palielināt atmiņu un clock speed jūs noteikti paziņojums starpība virs jūsu pašreizējo setup. Man arī šķiet kaitinošas gan tad, kad jūs nopērkat 'top spec "pc, tikai, lai konstatētu, ka tie ir skimped par RAM priekšpusē. |