mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Confused despre RAM

Reply

Thread Tools
Old 7 august 2007, 13:30
Noile state Group

Red face Confused despre RAM

Bunã oameni. Im 'running un Core2Duo cu 1GB RAM. Vreau să upgrade la 2GB, dar eu sunt sigur ce pentru a obţine. Eu am 4 sloturi, astfel că sarcina de a obţine cele mai bune blocuri 4x512mb. Am în prezent, DDR2 PC2-4300 (266MHz). Este 266MHz lent? Mi-ar fi mai bine să înlăture & obţine 500 + MHz? Sau ar trebui să am meci de ceea ce am luat? Orice sfat ar fi apreciat.
Old 7 august 2007, 13:42
Administrator Group

Default Confused despre RAM

Nu, v-ar fi mai bine o altă achiziţie de potrivire 1GB pentru a rula dual-channel cu 1GB dvs. curentă.

Apoi, în viitor, mai aveţi încă 2 sloturi de rezervă, dacă este necesar.

Du-te-a http://www.crucial.com/ şi a alerga scanerului sistem pentru a afla ce memorie RAM de care dispun în prezent de cumpărare şi în consecinţă.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 7 august 2007, 13:58
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mcfarty View Post
Bunã oameni. Im 'running un Core2Duo cu 1GB RAM. Vreau să upgrade la 2GB, dar eu sunt sigur ce pentru a obţine. Eu am 4 sloturi, astfel că sarcina de a obţine cele mai bune blocuri 4x512mb. Am în prezent, DDR2 PC2-4300 (266MHz). Este 266MHz lent? Mi-ar fi mai bine să înlăture & obţine 500 + MHz? Sau ar trebui să am meci de ceea ce am luat? Orice sfat ar fi apreciat.
În mod normal, în orice computer tu cant doar cumpăra orice RAM viteză, în mod normal, pas mai mare şi mai mic pas sunt compatibile. Ideea este că i dont think puteţi cumpăra doar 500MHz RAM şi aşteaptă ca aceasta să funcţioneze. Cred că ai putea cumpăra 200MHz 266MHz 333MHz şi aşteaptă ca aceasta să funcţioneze, dar, evident, verificaţi cu producătorul înainte de a lua cuvântul meu pentru asta.
Old 7 august 2007, 14:03
Noile state Group

Vă mulţumim pentru răspunsuri rapide. Nu cred ca am fost foarte clar, am 4 sloturi şi au 2x 512MB. Problema pare să fie că mai am afla, mai mult Cred ca am fost furnizate de memorie RAM foarte lent atunci când am cumpărat PC-ul. În cazul în care am fost să merg pentru 2 GB acum ceea ce ar fi cele mai performante?
Old 7 august 2007, 14:29
Administrator Group

Trebuie să ştiţi placa dvs. de bază Marcă / Model pentru a consilia ceea ce memorie RAM de care se poate potrivi.
Old 7 august 2007, 14:39
Noile state Group

Placa de baza placa de baza este de 122-CK-NF68. Aceasta este ceea ce a verifica sistemul spune, dar consiliul de real este nVidia ştampilată (încă NF68). Sper că acest lucru are sens.
Old 7 august 2007, 14:52
Administrator Group

Memorie
4 x 240-pin DIMM sockets
Dual Channel DDR2
Maximă de 8 GB de memorie DDR2 533/667/800/1200MHz SLI-Ready de memorie

Thats de pe site-ul lor.

Puteţi potrivi practic RAM DDR2 de viteze mai mari de pana la 8GB.
Old 7 august 2007, 14:55
Noile state Group

Mulţumesc Dave. Doar pentru a clarifica. 2 blocuri de 512MB am în acest moment sunt doar 266MHz. Mi-ar fi mai bine (în opinia dvs.) pentru a scapa mai repede şi să cumpere MHz, dacă vreau să maximizeze performanţa?
Old 7 august 2007, 15:26
Administrator Group

Daca iti cumperi 2 Fast 1GB bastoane şi adăugaţi-le veti avea 3GB dar vor fi difuzate numai fel de rapid ca RAM-ul curent.

Aş adăuga, probabil, doar două 1GB bastoane care se potrivesc cu cele actuale, 3GB RAM la orice viteza este suficient.
Old 10 august 2007, 02:52
Grupul de stat

În funcţie de bugetul dvs. şi placa de bază aş fi tentat să elimine RAM existente şi înlocuirea acesteia cu totul. Aveţi posibilitatea să obţineţi 2GB (2x1GB) RAM Corsair care se execută la 800MHz pentru jur de £ 100, uneori mai puţin. Odată cu creşterea în memorie şi viteza de ceas cu siguranţă vei observa diferenţa de peste setup-ul curent.

I de asemenea se pare enervant deşi atunci când vă cumpăraţi un "spec. de top" PC, doar pentru a găsi că au skimped pe frontul de RAM.
Reply

Register

Marcaje