![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bunã oameni. Im 'running un Core2Duo cu 1GB RAM. Vreau să upgrade la 2GB, dar eu sunt sigur ce pentru a obţine. Eu am 4 sloturi, astfel că sarcina de a obţine cele mai bune blocuri 4x512mb. Am în prezent, DDR2 PC2-4300 (266MHz). Este 266MHz lent? Mi-ar fi mai bine să înlăture & obţine 500 + MHz? Sau ar trebui să am meci de ceea ce am luat? Orice sfat ar fi apreciat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, v-ar fi mai bine o altă achiziţie de potrivire 1GB pentru a rula dual-channel cu 1GB dvs. curentă.
Apoi, în viitor, mai aveţi încă 2 sloturi de rezervă, dacă este necesar. Du-te-a http://www.crucial.com/ şi a alerga scanerului sistem pentru a afla ce memorie RAM de care dispun în prezent de cumpărare şi în consecinţă. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru răspunsuri rapide. Nu cred ca am fost foarte clar, am 4 sloturi şi au 2x 512MB. Problema pare să fie că mai am afla, mai mult Cred ca am fost furnizate de memorie RAM foarte lent atunci când am cumpărat PC-ul. În cazul în care am fost să merg pentru 2 GB acum ceea ce ar fi cele mai performante? |
|
| |||
| |||
| Trebuie să ştiţi placa dvs. de bază Marcă / Model pentru a consilia ceea ce memorie RAM de care se poate potrivi. |
|
| |||
| |||
| Placa de baza placa de baza este de 122-CK-NF68. Aceasta este ceea ce a verifica sistemul spune, dar consiliul de real este nVidia ştampilată (încă NF68). Sper că acest lucru are sens. |
|
| |||
| |||
| Memorie 4 x 240-pin DIMM sockets Dual Channel DDR2 Maximă de 8 GB de memorie DDR2 533/667/800/1200MHz SLI-Ready de memorie Thats de pe site-ul lor. Puteţi potrivi practic RAM DDR2 de viteze mai mari de pana la 8GB. |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc Dave. Doar pentru a clarifica. 2 blocuri de 512MB am în acest moment sunt doar 266MHz. Mi-ar fi mai bine (în opinia dvs.) pentru a scapa mai repede şi să cumpere MHz, dacă vreau să maximizeze performanţa? |
|
| |||
| |||
| Daca iti cumperi 2 Fast 1GB bastoane şi adăugaţi-le veti avea 3GB dar vor fi difuzate numai fel de rapid ca RAM-ul curent. Aş adăuga, probabil, doar două 1GB bastoane care se potrivesc cu cele actuale, 3GB RAM la orice viteza este suficient. |
|
| |||
| |||
| În funcţie de bugetul dvs. şi placa de bază aş fi tentat să elimine RAM existente şi înlocuirea acesteia cu totul. Aveţi posibilitatea să obţineţi 2GB (2x1GB) RAM Corsair care se execută la 800MHz pentru jur de £ 100, uneori mai puţin. Odată cu creşterea în memorie şi viteza de ceas cu siguranţă vei observa diferenţa de peste setup-ul curent. I de asemenea se pare enervant deşi atunci când vă cumpăraţi un "spec. de top" PC, doar pentru a găsi că au skimped pe frontul de RAM. |
![]() |
|
| Marcaje |