![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Folks. I'm running Core2Duo s 1GB RAM. Chcem upgradovat na 2 GB, ale som si istá, čo dostať. Mám 4 sloty, takže si všetko preto, aby si 4x512MB blokov. Ja som v súčasnej dobe mám DDR2 PC2-4300 (266MHz). 266MHz je pomalý? Chcel by som byť lepšie pre odľahčenie & získať 500 + MHz? Alebo mám proste zodpovedajú tomu, čo mám? Any advice chcel by som byť ocenil. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, vy by ste boli lepší dostať inou zodpovedajúce 1GB prevádzkovať dual channel s aktuálnym 1GB
Potom v budúcnosti stále máte voľné 2 sloty v prípade potreby. Go-do http://www.crucial.com/ a beh systému, skener aby zistili, čo máte v súčasnosti RAM a nákup zodpovedajúcim spôsobom. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za rýchlu reakciu. Nemyslím si, že som bol veľmi jasný, mám 4 sloty a má 2x 512 mb Problémom sa zdá byť, že sa dozviem viac, tým viac myslím, že som bol dodávaný docela pomalé pamäte RAM, keď som si kúpil pc. Ak by som mal ísť na 2 gb teraz, čo by bolo najlepším výkonom? |
|
| |||
| |||
| Potrebujeme poznať vaša základná doska Značka / Model poradiť, čo pamäte RAM môžete vybaviť. |
|
| |||
| |||
| Základná doska je EVGA 122-CK-NF68. To je to, čo hovorí, kontrola systému, ale skutočný doska je nVidia pečiatkou (ešte NF68). Hope to dáva zmysel. |
|
| |||
| |||
| Pamäť 4 x 240-pinové DIMM patice Dual Channel DDR2 Maximálne 8 GB pamäte DDR2 533/667/800/1200MHz SLI-Ready memory To je z ich webových stránkach. Môžete v podstate hodí DDR2 RAM o rýchlosti vyššej ako upto 8GB |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave. Len pre objasnenie. 2 bloky 512mb som v okamihu, keď sú len 266MHz. Chcel by som byť lepšia (podľa Vášho názoru) ako sa zbaviť a kúpiť rýchlejší MHz, ak chcem maximalizovať výkon? |
|
| |||
| |||
| Ak si kúpite 2 rýchle 1GB palice a pridať ich budete mať 3 GB, ale bude fungovať len tak rýchlo, ako aktuálne RAM. Já bych asi len pridať dve 1GB tyče, ktoré zodpovedajú vášmu tých aktuálnych, 3GB RAM pri akejkoľvek rýchlosti je veľa. |
|
| |||
| |||
| V závislosti na Vašom rozpočte a dosku budem pokúšať odstrániť existujúce pamäte RAM a nahradiť ju úplne. Môžete získať 2GB (2x1GB) RAM Corsair, ktorý beží na 800MHz za cca 100 libier, niekedy menej. S nárastom v pamäti a rýchlosť hodín budete určite všimnete rozdielom oproti aktuálnom nastavení. I já nález ono otravné ale keď si kúpite 'top spec' pc, len aby zistili, že majú skimped na prednej RAM. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Im Bit Confused | nay27uk | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 11.októbra 2009 13:35 |
| Confused nováčik! | Caz | Predstavte Yourself Tu | 6 | 20. novembra 2008 12:25 |
| Lil bit confused o tomto prípade. | Carl | Prípady & Napájacie zdroje | 4 | 28. júna 2008 04:37 |
| Im naozaj zameniť | NeedHelpPls | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 27. januára 2008 21:12 |
| Naozaj Confused | Xeon | Graphics Cards & Monitory | 5 | 14. novembra 2007 14:13 |
| Thread Tools | |
| |