![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво људи. И'м покретање Цоре2Дуо са 1ГБ РАМ-а. Желим надоградити до 2ГБ, ипак Им 'сигурни што желите добити. Имам 4 слот па мислим да би добили својих најбољих 4кс512мб блокова. И'ве гот тренутно ДДР2 ПЦ2-4300 (266мхз). Је 266мхз споро? Да ли би било боље да се отарасити & 500 + МХз? Или бих требао да одговара само оно што сам добио? Било који савет би било поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нопе, коју би било боље подударање 1ГБ узимајући други да тече двојан канал са тренутном 1ГБ.
Тада се у будућности још увек имају 2 слот резервних ако је потребно. Иди на хттп://ууу.цруциал.цом/ и покрените систем скенера сазнати шта РАМ-а који тренутно имате и купити у складу са тим. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Хвала за брз одговор. Ја не мислим да је врло јасно, ја имам 4 слот те имају 2кс 512МБ. Проблем је чини се, да сам сазнати више, што више мислим да сам био јако спор добили РАМ кад сам купио ПЦ. Ако ми је да иде за 2 ГБ што ће сада бити најуспешније? |
|
| |||
| |||
| Треба да знате ваше матичне плоче маке / модел саветовати шта РАМ можете стати. |
|
| |||
| |||
| Матична плоча је ЕВГА 122-ЦК-НФ68. То је оно што се систем цхецк каже, али стварна одбор НВИДИА печатом (још НФ68). Надам се ово има смисла. |
|
| |||
| |||
| Меморија 4 кс 240-пин ДИММ утичнице Дуал Цханнел ДДР2 Највише 8ГБ оф ДДР2 533/667/800/1200МХз сли-Реады меморију Тај искључите своју веб локацију. Можете основи стане ДДР2 РАМ-а на брзинама изнад упто 8ГБ. |
|
| |||
| |||
| Хвала Даве. Само да појаснимо. 2 блокова 512МБ имам тренутно су само 266мхз. Желиш ли бити боље (по вашем мишљењу) да бисте добили ослободити и купити бржи МХз ако желим максимизирате успешност? |
|
| |||
| |||
| Ако купите 2 фаст 1ГБ штаповима и додати их имате 3ГБ али они ће се приказују само као брз као свој тренутни РАМ. Ја бих вероватно једноставно додајте две 1ГБ штапићи који одговарају вашем тренутном оне, 3ГБ РАМ-а на било коју брзину је доста. |
|
| |||
| |||
| Зависно о вашем буџету и матичне плоче бих бити напастован за уклањање постојећих РАМ и замените га уопце. Можете добити 2ГБ (2кс1ГБ) РАМ гусар који прометују на 800Мхз за око £ 100, а понекад мање. С повећањем такта меморије и брзини ћете засигурно приметити разлику на свој тренутни сетуп. Ја сам га пронаћи смета иако када купити 'топ спец' пц, само да би сазнали да су скимпед на предњој РАМ. |