![]() |
|
| |||
| |||
| Hi folks. Ben 1GB RAM ile Core2Duo bitiyor. Ben 2GB almak istiyorum, ama ne için emin kulüpler. Ben 4x512mb blok almak için bu yüzden iyi düşünmek 4 yuva var. Şu anda DDR2 PC2 var-4300 (266MHz). 266MHz yavaş mı? I would be daha iyi satmak için ve 500 MHz + olsun? Veya sadece ne var maç gerekir? Herhangi bir tavsiye mutluluk duyacağız. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope, daha iyi bir 1GB geçerli 1GB ile çift kanal çalıştırmak için eşleme almak olacaktır.
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Hızlı cevaplar için teşekkürler. Ben çok açık olduğunu sanmıyorum, ben 4 yuva ve 2x 512mb var. Sorun şu ki, daha ben öğrenmek gibi görünüyor, daha ben gerçekten yavaş RAM zaman pc satın verilmedi I've düşünüyorum. Eğer 2 gb için şimdi ne iyi performansı olacağını gitmek mi? |
|
| |||
| |||
| Anakartınızın Marka / Model formda hangi RAM tavsiye bilmek gerekiyor. |
|
| |||
| |||
| Anakart EVGA 122 IS-CK-NF68. Bu ne sistem kontrol diyor ama gerçek kurulu nVidia damgalı (hala NF68) olmasıdır. Umut bu mantıklı. |
|
| |||
| |||
| Bellek 4 x 240-pin DIMM sockets Çift Kanal DDR2 Maksimum 8GB DDR2 533/667/800/1200MHz SLI of-Ready bellek Kendi web sitesi kapalı Thats. Bu temelde kadar 8GB yukarıdaki hızlarda ve DDR2 RAM sığdırabilirim. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Dave. Just to clarify. 512MB şu anda sahip 2 blok sadece 266MHz vardır. I would fikirlerinizi daha iyi () olarak kurtulmak için ve daha hızlı mhz satın eğer performansını en üst düzeye çıkarmak istiyor olabilir? |
|
| |||
| |||
| Eğer 2 hızlı 1GB sopalarla satın ve 3GB olacak ama sadece hızlı geçerli RAM olarak yarışacak ekleyebilirsiniz. Herhalde sadece bir bolluk mevcut olanlar, herhangi bir hızda 3GB RAM maç iki 1GB çubukları eklemek istiyorum. |
|
| |||
| |||
| Bütçenizi ve bağlı olarak anakart ben mevcut RAM kaldırmak ve tamamen yerine cazip olacaktır. O 800Mhz civarında £ 100, bazen daha az çalışır (2x1GB) Corsair 2GB RAM alabilirsiniz. Hafızasında artırır ve saat hızı ile kesinlikle geçerli kurulum üzerinde farkı fark edeceksiniz. Ben de olsa ne zaman bir 'top spec' PC satın sataşmak, sadece onlar RAM ön skimped sahip bulmak için bulabilirsiniz. |
![]() |
|
| Bookmarks |