менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Confused про оперативну пам'ять

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 серпня 2007, 13:30
Нові члени групи

Хлопці привіт. Я біжу Core2Duo з 1 Гбайт ОЗУ. Я хочу оновити до 2 Гб, але я впевнений, що придбати. У мене 4 слота так думають все можливе, щоб отримати 4x512mb блоків. Я в даний час отримали DDR2 PC2-4300 (266 МГц). Є 266 МГц повільно? Чи стане мені краще, щоб розвантажити & отримаєте 500 + МГц? Або я просто матч, що я отримав? Будь-які поради будуть оцінили.
Old 7 серпня 2007, 13:42
Адміністратор групи

Ні, ти б краще отримати ще одного відповідності 1GB для запуску двох каналів з поточним 1GB.

Тоді в майбутньому у Вас ще є запасні 2 слота, якщо необхідно.

Перейти до http://www.crucial.com/ і запустити систему сканера з'ясувати, що оперативної пам'яті у Вас вже й купівлі відповідно.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 7 серпня 2007, 13:58
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав mcfarty View Post
Хлопці привіт. Я біжу Core2Duo з 1 Гбайт ОЗУ. Я хочу оновити до 2 Гб, але я впевнений, що придбати. У мене 4 слота так думають все можливе, щоб отримати 4x512mb блоків. Я в даний час отримали DDR2 PC2-4300 (266 МГц). Є 266 МГц повільно? Чи стане мені краще, щоб розвантажити & отримаєте 500 + МГц? Або я просто матч, що я отримав? Будь-які поради будуть оцінили.
Як правило, в будь-якому комп'ютері нахиляє просто купити будь-якій швидкості оперативної пам'яті, як правило, крок вище, а сходинку нижче сумісні. Справа в тому, Dont Я думаю, ви можете просто купити 500MHz RAM і чекаємо його на роботі. Я думаю, ви могли купити 200MHz 266 МГц 333MHz і чекають його на роботу, але, очевидно, зверніться до виробника, перш ніж приймати моє слово.
Old 7 серпня 2007, 14:03
Нові члени групи

Спасибі за швидку відповідь. Я не думаю, я був дуже чітким, у мене є 4 слота і 2x 512MB. Проблема, здається, що чим більше я дізнаюся, тим більше мені здається, я вже було поставлено дуже повільно пам'яті, коли я купив комп'ютер. Якщо б я був звернутися за 2 ГБ тепер, що буде краще виступів?
Old 7 серпня 2007, 14:29
Адміністратор групи

Треба знати вашу материнську плату Марка / Модель повідомити, що оперативної пам'яті може поміститися.
Old 7 серпня 2007, 14:39
Нові члени групи

Плати EVGA 122-CK-NF68. Ось що говорить система перевірки, однак фактичне плати NVidia печаткою (все ще NF68). Сподіваюся, що це має сенс.
Old 7 серпня 2007, 14:52
Адміністратор групи

Пам'ять
4 х 240-контактних DIMM розетки
Dual DDR2 канал
Максимум 8 Гб DDR2 533/667/800/1200MHz SLI-Ready Memory

Thats з їх сайту.

Ви можете в основному Fit DDR2 RAM швидкості вище ДО 8GB.
Old 7 серпня 2007, 14:55
Нові члени групи

Thanks Dave. Просто щоб прояснити. 2 блоками 512mb я на даний момент є тільки 266 МГц. Чи стане мені краще (на вашу думку), щоб позбутися і придбати швидкий МГц, якщо я хочу максимальної продуктивності?
Old 7 серпня 2007, 15:26
Адміністратор групи

Якщо ви купуєте 2 швидких 1GB палицями і додати їх, то Вам доведеться 3GB, але вони будуть працювати так швидко, як ваш поточний ОЗУ.

Я, напевно, просто додайте дві палиці 1GB Вашому існуючі, 3GB RAM на будь-якій швидкості достатньо.
Old 10 серпня 2007, 02:52
Член групи

Залежно від вашого бюджету та плати я був би спокуса видалити існуючі ОЗУ і замінити його повністю. Ви можете отримати 2GB (2x1GB) оперативної пам'яті Corsair, що працює на частоті 800 МГц для близько 100 фунтів, іноді менше. У зв'язку зі збільшенням в пам'яті і тактовою частотою ви напевно помітите різницю поверх існуючої установки.

Я теж знайти його дратувати, хоча, коли ви купуєте 'Top Spec' PC, тільки щоб виявити, що вони мають skimped на RAM фронту.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.