![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хлопці привіт. Я біжу Core2Duo з 1 Гбайт ОЗУ. Я хочу оновити до 2 Гб, але я впевнений, що придбати. У мене 4 слота так думають все можливе, щоб отримати 4x512mb блоків. Я в даний час отримали DDR2 PC2-4300 (266 МГц). Є 266 МГц повільно? Чи стане мені краще, щоб розвантажити & отримаєте 500 + МГц? Або я просто матч, що я отримав? Будь-які поради будуть оцінили. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, ти б краще отримати ще одного відповідності 1GB для запуску двох каналів з поточним 1GB.
Тоді в майбутньому у Вас ще є запасні 2 слота, якщо необхідно. Перейти до http://www.crucial.com/ і запустити систему сканера з'ясувати, що оперативної пам'яті у Вас вже й купівлі відповідно. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Спасибі за швидку відповідь. Я не думаю, я був дуже чітким, у мене є 4 слота і 2x 512MB. Проблема, здається, що чим більше я дізнаюся, тим більше мені здається, я вже було поставлено дуже повільно пам'яті, коли я купив комп'ютер. Якщо б я був звернутися за 2 ГБ тепер, що буде краще виступів? |
|
| |||
| |||
| Треба знати вашу материнську плату Марка / Модель повідомити, що оперативної пам'яті може поміститися. |
|
| |||
| |||
| Плати EVGA 122-CK-NF68. Ось що говорить система перевірки, однак фактичне плати NVidia печаткою (все ще NF68). Сподіваюся, що це має сенс. |
|
| |||
| |||
| Пам'ять 4 х 240-контактних DIMM розетки Dual DDR2 канал Максимум 8 Гб DDR2 533/667/800/1200MHz SLI-Ready Memory Thats з їх сайту. Ви можете в основному Fit DDR2 RAM швидкості вище ДО 8GB. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave. Просто щоб прояснити. 2 блоками 512mb я на даний момент є тільки 266 МГц. Чи стане мені краще (на вашу думку), щоб позбутися і придбати швидкий МГц, якщо я хочу максимальної продуктивності? |
|
| |||
| |||
| Якщо ви купуєте 2 швидких 1GB палицями і додати їх, то Вам доведеться 3GB, але вони будуть працювати так швидко, як ваш поточний ОЗУ. Я, напевно, просто додайте дві палиці 1GB Вашому існуючі, 3GB RAM на будь-якій швидкості достатньо. |
|
| |||
| |||
| Залежно від вашого бюджету та плати я був би спокуса видалити існуючі ОЗУ і замінити його повністю. Ви можете отримати 2GB (2x1GB) оперативної пам'яті Corsair, що працює на частоті 800 МГц для близько 100 фунтів, іноді менше. У зв'язку зі збільшенням в пам'яті і тактовою частотою ви напевно помітите різницю поверх існуючої установки. Я теж знайти його дратувати, хоча, коли ви купуєте 'Top Spec' PC, тільки щоб виявити, що вони мають skimped на RAM фронту. |