![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| pro práci ve Photoshopu a Corel Draw Chci mít počítač Procesory, které bude lépe Intel E8500 Core 2 Duo Processor - 8200 / - Indická rupie - 3,16 GHz http://www.intel.com/products/proces...e2duo + tab_spec nebo Intel Core 2 Quad Q6600 Procesor - 8550 / - Indická rupie - 2.4GHz http://www.intel.com/products/proces...ifications.htm Jsem navrhování knihu tak jsem se dtp práce sám - teď, co je lepší - vysokorychlostní duálním jádrem nebo pomalý čtyř-jádrové |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vysoká rychlost duálním jádrem zdaleka. A Phenom X3 720 nebo E8400/E8500 bude zničit Q6600 jako Photoshop není závity. http://www.tomshardware.com/charts/d...-CS-3, 826.html
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Myslím, že CS4 je? Záleží, jakou verzi máte, pokud jsem správně, že je. Odjedu mít google. Edit: Ok, musel jsem rychle hledat: Zdá se, že některé, ne všechny, ale mnohem více v CS4 než CS3, filtry multivláknových. (viz seznam níže) Myslím, že to, co jsem si myslel ze když je to, že je nyní schopen GPU akcelerace, aby přestal Citace:
Nejste si jisti, že pokud se týká vašeho reccomendation Carbon? Úvěry mortifiedPenguin na techreports.com pro tento jeden. Citace:
|
| |||
| |||
| I tak hodinami rychlostní poskytne výhodu plošně na všechno a slušný kompromis je X3 720. V Q6600 je zastaralý, a to i Intel systému.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 64 X 2 Dual Core zpracovatelem? Quad Core | scooby180169 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 28.září 2009 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslení týmu Race | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 29.srpna 2009 09:31 |
| Duální Core vs Quad Core - a další otázky ... | ibex_57 | Procesory, základní desky & RAM | 13 | 5. října 2008 04:34 |
| Jednotný Quad Core nebo Duální Quad Core procesory? | Anonimouse | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 29 června 2007 00:33 |
| Duální Vs Core Quad Core procesory? | ong_1988 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 18. března 2007 22:22 |
| Thread Nástroje | |
| |