![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| για τις εργασίες για photoshop και Corel Draw Θέλω να έχουμε έναν υπολογιστή cpu που θα είναι καλύτερα E8500 Intel Core 2 Duo Processor - 8200 / - ινδικές ρουπίες - 3.16 GHz http://www.intel.com/products/proces...e2duo + tab_spec ή Intel Core 2 Quad Q6600 Processor - 8550 / - ινδικές ρουπίες - 2.4GHz http://www.intel.com/products/proces...ifications.htm Είμαι το σχεδιασμό ενός βιβλίου, ώστε να κάνω τον εαυτό μου DTP εργασία - και τώρα τι είναι καλύτερο - υψηλών ταχυτήτων διπλού πυρήνα ή αργή quad πυρήνα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υψηλή ταχύτητα διπλού πυρήνα, με μεγάλη διαφορά. Μια Phenom X3 720 ή E8400/E8500 θα καταστρέψει την Q6600 όπως Photoshop δεν κοχλιωτές. http://www.tomshardware.com/charts/d...-CS-3, 826.html
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Νομίζω CS4 είναι; Εξαρτάται από ποια έκδοση έχετε, αν είμαι σε σωστό είναι αυτό. Θα πάμε με το google. Επεξεργασία: Ok, είχα μια γρήγορη ματιά: Φαίνεται ότι κάποιοι, δεν είναι όλα, αλλά πολλά περισσότερα στην CS4 από CS3, τα φίλτρα είναι multithreaded. (βλέπε κατάλογο παρακάτω) Νομίζω ότι αυτό που σκεφτόμουν αν του είναι ότι είναι πλέον ικανή να GPU επιτάχυνση, για να σταματήσει Απόσπασμα:
Δεν είστε σίγουροι ότι αν σας επηρεάζει reccomendation του άνθρακα; Πιστωτικές με mortifiedPenguin για techreports.com για αυτό. Απόσπασμα:
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ακόμη και έτσι ταχύτητα ρολογιού θα προσφέρει ένα όφελος σε όλους τους τομείς για τα πάντα και μια αξιοπρεπή συμβιβασμό είναι το X3 720. Ο Q6600 είναι ξεπερασμένο, ακόμη και από την Intel του καθεστώτος.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 64 X 2 Dual Core processer; Quad Core | scooby180169 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 28 Σεπτεμβρίου 2009 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Ώρα Αγώνας | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 29 Αυγούστου, 2009 09:31 |
| Dual Core vs Quad Core - και άλλα ερωτήματα ... | ibex_57 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 13 | 5 Οκτ 2008 04:34 |
| Single Quad Core ή Dual Quad Core επεξεργαστές? | Anonimouse | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Ιουν 2007 00:33 |
| Vs Quad Core Dual Core επεξεργαστές? | ong_1988 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 18 Μαρ 2007 22:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |