Quote:
Originally Posted by Carbon Photoshop nije navojem. |
Mislim da je CS4?
Ovisi koju verziju dobiti, ako sam koji je ispravan.
Ja ću ići imate Google.
Edit:
Ok, imao sam brzi pogled:
Čini se da su neki, ne svi, ali puno više od CS3 u CS4, filteri su multithreaded. (vidi popis dolje)
Mislim da je ono što sam mislio je da je u tome da je sada sposobna GPU akceleracija, da se zaustavi
Quote:
|
zooming obličje poput slide-show
|
Ako koristite bilo koji drugi CS alate ipak, poput onih namijenjenih video korištenja, oni troše više multithreading.
Niste sigurni da li utječe na reccomendation Carbon?
Kredit za mortifiedPenguin na techreports.com za ovu jednu.
Quote:
Redovna Operacije: Single navojem:
omalati četka
zamrljanost / zašiljiti četka
brisač
izvrdati / opeklina / zasititi
povijest četka
definiranju odabira sa nadstrešnica / laso / čarobnu štapić
kriška
crop
tipkati tekst
oka pipeta
povećanje platnu veličine (trivijalan rad, ali se čini jednim navojem)
ekstrakt
3d model transformacije (Photoshop extended only) Multi navojem (koristi sve dijelove jezgre istovremeno):
Izliječit alat
gradient alat
zakrpe / liječiti alat preview / overlay
mazati
povijesti umjetnosti četkom (prvenstveno jedan opterećenja jezgre, no čini se kako upotrijebiti na neki drugi stupanj)
brzi odabir
kreće oko odabira (pomicanjem "marširanje mravi" okolo, uključuje tekstualne okvire)
pan
zoom
olovka za alat
povećava veličina slike (brzo kapi na blizu 0% CPU utlization jer ponestane RAM-a i počinje stranične na disku)
smanjuje veličina slike (to je slično povećavajući veličinu u funkciji, ali svibanj koristiti drugačiji algoritam, pa ispitan odvojeno)
krivulja (renderiranje preview)
razine (renderiranje preview)
ravnoteža boja (renderiranje preview)
Svjetlina / Kontrast
mijenjaju boju u modu indeksiraju
Free transformacija (neke od subfunctions pojavljuju pretežno koristiti jedan thread, ali još uvijek koristiti druge jezgre)
liquify (oba u liquify prozor i konačan rezultat u primjeni)
pattern maker (svibanj biti ograničena RAM, upotreba uveliko mijenja)
zamiranje bod
crno-bijelo (vrsta, zahtijeva brzom promjenom vrijednosti, u suprotnom trivijalan)
photo filter (vidi crno-bijelo)
posterize (vidi crno-bijelo, ko koristi 3 jezgre, maxes se jedan)
varijacije (vidi crno-bijelo)
otvaranje više datoteka (niskog opterećenja, ali se čini multithreaded)
Auto-merge to HDR sa automatskim poravnavanje (poravnavanje potpunosti navojem, HDR stopiti djelomično)
HDR 32-bitnim za LDR 8-bita konverzije (potpuno navojem) Filteri: Single navojem:
omalati daubs
Ćumur
texturizer
užaren rubova Multi navojem (koristi sve dijelove jezgre istovremeno):
Melezni Pencil
Ocrt
Suhi kist
Film zrna
poster rubova
voda u boji
zrno
odcijepljen rubova
papir
krom
križ na stepeništu
pečat
mreža
zamrljanost kutija (potpuno multithreaded, u potpunosti koristi sve jezgre)
Gaussov zamagliti (potpuno multithreaded)
Objektiv rasplinutost (potencijalno ograničavajući RAM, svibanj koristiti bolje s više RAM-a)
zamrljanost površinu (potpuno multithreaded)
smart rasplinutost (potencijalno ograničavajući RAM, svibanj koristiti bolje s više RAM-a)
zamrljanost oblika (dovršen multithreaded)
polarnih koordinata (potpuno multithreaded)
Objektiv korekcija
unsharp maska
zašiljiti pametne (ko koristi 3 jezgre, maxes se jedan)
buku (mora se ponavljaju aplikacija za učitavanje, inače trivijalan)
staklo (ko koristi 3 jezgre, maxes se jedan)
zig ZAG (mora se ponavljaju prijavu, u suprotnom trivijalan)
oblaci (mora se ponavljaju prijavu, u suprotnom trivijalan)
Razlika oblacima (isto kao oblaci)
Freska
zašiljiti rubova (potrebno je ponovio zahtjev za teretna, inače trivijalan)
plastic wrap
strigati (potrebno je ponovio zahtjev za teretna, inače trivijalan; ko koristi 3 jezgre, maxes iz jedne)
visoke lopte (ponavlja potreba primjene)
maksimalna
minimum
offseet (ponavlja potreba primjene) Potencijalno multithreaded (teško je reći ni pod ponovljenih primjena):
neon sjaj
Accented rubova
patch rad
vitraž
Mozaik pločice
Strigati
nVidia normalna karta filter (može učiniti samo jednom, ponovljenih aplikacija nije moguće, pojavljuje multithreaded)
ocean mreškati
vlakana (može učiniti samo jednom, ponovljenih aplikacija nije moguće, pojavljuje multithreaded) Trivial (tako brzo ne znam):
mozaik
|
Procesor (i): Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz | Matične ploče: Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10) | RAM memorija: PNY XLR8 4GB @ 1066MHz | Grafička kartica (e): PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB |
Sound Card:
| Tvrdi disk (i): SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB | Optički pogon (e): LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B | Case / PSU: Antec Sonata III & Earthwatts 500W |
Hlađenje: Stock | Network / Internet: Gigabit LAN, FireWire & WG111v2 | Monitor (e): 2 x Acer P193WAd | Operacijski sustav (e): XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64 |