![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| do pracy w Photoshop i Corel Draw Chcę mieć komputer CPU, które będą lepiej E8500 Intel Core 2 Duo - 8200 / - rupia indyjska - 3,16 GHz http://www.intel.com/products/proces...e2duo + tab_spec lub Intel Core 2 Quad Q6600 Procesor - 8550 / - rupia indyjska - 2.4GHz http://www.intel.com/products/proces...ifications.htm Jestem projektowania książki tak zrobić dtp prac siebie - teraz to, co jest lepsze - wysoka prędkość podwójnego rdzenia lub powolne quad core |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wysoka prędkość podwójnego rdzenia zdecydowanie. A Phenom X3 720 lub E8400/E8500 zniszczy Q6600 jak Photoshop nie jest gwintowane. http://www.tomshardware.com/charts/d...-CS-3, 826.html
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Myślę CS4 jest? Zależy która wersja pojawi się, jeśli jestem, że jest poprawne. I'll go mieć google. Edycja: Ok, miałem szybki rzut oka: Wydaje się, że niektóre, nie wszystkie, ale o wiele więcej niż CS4 w CS3, filtry są wielowątkowe. (patrz wykaz poniżej) Myślę, że to, co miałem na myśli, że choć jest on obecnie w stanie GPU przyspieszania, aby zatrzymać Cytat:
Pamiętaj, że jeśli nie wpływa na reccomendation węgla? Kredyt na mortifiedPenguin na techreports.com do tego. Cytat:
|
| |||
| |||
| Nawet tak szybkość zegara zapewni korzyści całej pokładzie wszystko i przyzwoity kompromis jest X3 720. W Q6600 jest przestarzały, nawet przez Intela systemu.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |