менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Core 2 Duo і четирех'ядерних процесорів для графічних робіт дизайну

Reply

Різьба Інструменти
Old
Нові члени групи

Default Core 2 Duo і четирех'ядерних процесорів для графічних робіт дизайну

для роботи на Photoshop та Corel Draw
Я хочу мати комп'ютер

процесор який буде краще
Intel E8500 Core 2 Duo - 8200 / - індійська рупія - 3,16 ГГц
http://www.intel.com/products/proces...e2duo+tab_spec

або

Intel Q6600 Core 2 Quad - 8550 / - індійська рупія - 2.4GHz
http://www.intel.com/products/proces...ifications.htm

Я проектування книги так що я собі роботу DTP - тепер що краще - висока швидкість двоядерних або четирех'ядерних процесорів повільний
Old
Донор групи

Висока швидкість двоядерних далеко. Phenom X3 720 або E8400/E8500 зруйнувати Q6600 як Photoshop не є різьблення.

http://www.tomshardware.com/charts/d...-CS-3, 826.html
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 28 травня 2009, 10:19
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Photoshop не є різьблення.
Я думаю, це CS4?

Дивлячись який версії ви отримаєте, якщо я правильно, що є.

Я піду є Google.

Зміна:

Добре, у мене був знімок:

Здається, що деякі, не всі, але багато чого іншого в CS4 ніж CS3, є багатопоточних фільтрів. (див. список нижче)

Я думаю, що я думав про те, що хоча в даний час здатні прискорення GPU, щоб зупинити
Цитата:
масштабування дивлячись слайд-шоу, як
Якщо ви використовуєте будь-який інший інструмент CS, хоча, як ті, призначені для використання відео, вони використовують більше багатопоточності.

Чи не впевнений, що впливає на ваше reccomendation Carbon?

Кредити на mortifiedPenguin techreports.com для цього.
Цитата:
Регулярна діяльність:

Однопотокові:
кисть
Blur / Sharpen щітка
Гумка
Dodge / Burn / насичувати
Історія щітка
визначення виділення Marquee / аркана / Чарівна паличка
скибочка
культура
Введення тексту
піпетки
збільшення розміру полотна (тривіальної операції, але здається, в одному потоці)
Екстракт
3D модель перетворення (тільки в Photoshop Extended)

Multi Threaded (використовує частину всіх ядер одночасно):
залікувати інструменту
Інструмент градієнта
Patch / залікувати Тестер / Overlay
розмазати
Щітка історії мистецтв (головним чином навантажень одне ядро, але представляється використання іншим певною мірою)
Швидкий вибір
пересуватися вибору (переміщення "марширували мурах" навколо, включає в себе текстові поля)
Пан
Збільшити
Pen Tool
збільшення розміру зображення (швидко падає практично до 0% utlization процесор, як він вибігає з пам'яті і запускає підкачки на диску)
зменшення розміру зображення (це аналогічно збільшенню розміру в функції, але може використовувати інший алгоритм, тому випробувані окремо)
Криві (надання Preview)
рівні (надання Preview)
колірного балансу (надання Preview)
Яскравість / Контраст
зміна колірного режиму в індексований
Free Transform (деякі з підфункції представляється використання переважно один потік, але все ще використовують інші ядра)
перетворювати на рідину (як у вікні Liquify і застосуванні остаточний результат)
шаблон Maker (ОЗУ може бути обмежене, використання сильно коливається)
Vanishing Point
чорний і білий (свого роду, потрібна швидка зміна цінностей, у противному випадку тривіальної)
Photo Filter (див. чорний та білий)
Постерізациі (див. чорне та біле, в значній мірі використовує 3 ядрами, вичерпаний одну)
варіацій (див. чорний та білий)
відкриття декількох файлів (нижче навантаження, але, здається багатопоточних)
Автоматичне злиття з HDR автоматичного вирівнювання (вирівнювання повністю різьбові, HDR об'єднати частково)
HDR 32-розрядної на LDR 8-бітному перетворення (повністю потоків)

Фільтри:

Однопотокові:
Фарба Daubs
Деревне вугілля
Texturizer
світяться краю

Multi Threaded (використовує частину всіх ядер одночасно):
Кольоровий олівець
Виріжте
Суха кисть
Зернистість
Плакат краю
акварель
зерно
рваними краями
папір
Хром
хрест люка
Stamp
сітчастий
поле Blur (повністю многопоточной, повною мірою використовує всі ядра)
Gaussian Blur (повністю многопоточной)
Lens Blur (потенційно пам'яті обмежена, може використовувати краще з великим ОЗУ)
Surface Blur (повністю многопоточной)
Smart Blur (потенційно пам'яті обмежена, може використовувати краще з великим ОЗУ)
Форма розмивання (завершено багатопоточних)
полярних координатах (повністю многопоточной)
Lens Correction
Unsharp Mask
Smart Sharpen (значною мірою використовує 3 ядрами, вичерпаний одну)
шум (потреби неодноразового застосування для завантаження, у противному випадку тривіальної)
скла (в значній мірі використовує 3 ядрами, вичерпаний одну)
Zig Zag (вимагає повторного застосування, інакше тривіальної)
хмари (потреби неодноразового застосування, інакше тривіальної)
Різниця хмари (те ж, хмари)
Фреска
різкість країв (потреби неодноразового застосування для завантаження, у противному випадку тривіальної)
Пластикова упаковка
зсуву (вимагає повторного застосування для завантаження, у противному випадку тривіальної; сильно використовує 3 ядрами, вичерпаний одну)
ВЧ (вимагає неодноразового застосування)
максимальна
мінімальна
offseet (вимагає неодноразового застосування)

Потенційно багатопоточних (важко сказати, навіть при багаторазовому застосуванні):
світіння неонової
Accented краю
Патч роботу
вітраж
Мозаїка
Shear
NVidia стандартний фільтр карта (можна зробити тільки один раз, повторне застосування неможливо, з'являється багатопоточних)
Океанські хвилі
волокон (можна зробити тільки один раз, повторне застосування неможливо, з'являється багатопоточних)

Тривіальний (так швидко, я не можу сказати):
мозаїка
Old 28 травня 2009, 10:58
Донор групи

Незважаючи на це тактова частота буде вигідно всім радою за все і гідного компромісу X3 720. Застаріло Q6600, навіть за схемою Intel.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core scooby180169 Процесори, материнські плати RAM & 1 28 вересня 2009 09:28
Quad Core vs. Dual Core - передачу відео, час гонки cheesepuff Процесори, материнські плати RAM & 11 29 серпня 2009 09:31
VS Dual Core Quad Core - та інші питання ... ibex_57 Процесори, материнські плати RAM & 13 5 жовтня 2008 04:34
Один чотирьохядерний Core або двох четирех'ядерних процесорів Core? Anonimouse Процесори, материнські плати RAM & 2 29 червня 2007 00:33
Dual Core Vs чотирьохядерний процесор? ong_1988 Процесори, материнські плати RAM & 3 18 березня 2007 22:22
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.