![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Аз всъщност не са имали шанса да гледам през тях все още добре, но това е вече тук за всички останали, които се интересуват, и да го обсъждаме. Можете също така да Копач този тук. Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dugg, добър пост, всички отзиви добре консолидирана.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Така че наистина i7 са просто правилното четворни ядра?
Четох една статия преди няколко години как Intel казах те са знаели, че GHz битка ще доведе не къде и че те вече знаят, че няколко ядра не може да отидем на вечно и те развиващи се нещо съвсем различно ... Все пак това е наред. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Ами това е много различно, тя премахва FSB и го заменя с нещо подобно на това, което AMD употреба, също и контролера на паметта е в процесора, наред с други неща. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, Quickpath + интегриран контролер на паметта + родния четворни ядрото + hyperthreading. Аз все още съм оптимист, че ще предостави твърде малко на изпълнение увеличения за определяне на линията, но точно сега това не си струва.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Да, това е последното от L2 кеш, но на прегледа видях каза, че те мислят повече кеш паметта ще бъде brough с 32nm психиатър. |
|
| |||
| |||
| Така че трябва да го купя? Аз всички готови събират пари, но аз не съм сигурен дали е payed почти да си сменя Риг? И какво x58 дънната платка ще е собствена за този звяр (Предпочитам ASUS)? Имам нужда от съвети за това. Благодаря. |
|
| |||
| |||
| Между другото, моят Риг е: Asus буйствуване Екстремни Дънната платка - Intel X48, Socket 775 Intel Core 2 Екстремни QX9770 45nm, OC 4.30GHz, 12MB кеш, Ultra ChillTech CPU охладител 2x Diamond Radeon HD 4870X2 XOC 2GB GDDR5 Crossfire 2x Корсар Dual Channel 2048MB DDR3 2000MHz Памет (4GB) с Thermaltake цикло Ясно Памет Cooler EPU Ultra X3 1000 ULT40311 PC случай NZXT Lexa Черен x4 Fans 3x WD VelociRaptor 300GB Hard Drive WD3000HLFS, 10K RPM, 16MB кеш (900GB) SEAGATE Barracuda 7200,10 750GB Труден Pioneer BDR-202BK Blu-Ray диск Писател Pioneer DVD-RW 216D, SATA Черен Cyberpower CPS1500AVR Rackmount 950 Watt UPS Acer H243Hbmid 24 "Пълна HD LCD монитор - 2ms 40000:1 Динамик |