![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Nemám skutečně měli možnost podívat se skrze ně správně, ale je to tu pro všechny ostatní, které je zajímají, a o něm diskutovat. Můžete také Digg této tady. Můj systém: První OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dugg, dobré místo, všechny recenze vyporádá konsolidované.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže opravdu I7 to je jen správné čtyřjádrových jádra?
Četl jsem článek před několika lety, jak Intel byl řekl, že znal GHz bitvě povede a není-li, že již vědí, že více jader nemůže trvat věčně a rozvoj něco úplně jiného ... Zatím to přijde společně. Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Tak to je velice rozdílné, je FSB odstraní a nahradí ji něčím podobným tomu, co AMD používá také paměťové řadiče v procesoru, mimo jiné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, Quickpath + integrovaný řadič paměti + čtyřjádrových jádro + hyperthreading. Jsem stále optimistický, že budeme poskytovat zcela trochu zvyšuje výkonnost dolů linii, ale teď je to nestojí za to.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ano, je to poslední z L2 cache, ale recenzi jsem viděl, řekl si myslí, že větší cache bude brough to s 32nm cvokař. |
|
| |||
| |||
| Takže bych měl koupit? I všechny připraven sbírat peníze, ale já nejsem jistý, jestli je to nocleh se změnit můj Riggu? A co x58 základní deska by apartmá pro tento bestie (mám nejraději ASUS)? Potřebuji poradit v této oblasti. Děkujeme vám. |
|
| |||
| |||
| Na cestě, my Riggu je: Asus zuření Extreme Základní desky - Intel X48, Socket 775 Intel Core 2 Extreme QX9770 45nm, OC 4.30GHz, 12 MB Cache, Ultra ChillTech CPU chladiče 2x Diamond Radeon HD 4870X2 XOC 2GB GDDR5 CrossFire 2x Corsair Dual Channel 2048megabajt DDR3 2000MHz Memory (4gb) s Thermaltake Cyklotrasy Clear Memory Cooler EPU Ultra X3 1000W ULT40311 PC případ NZXT Lexa Black x4 VENTILÁTORY 3x WD VelociRaptor 300GB Pevný disk WD3000HLFS, 10K RPM, 16MB Cache (900 GB) Seagate Barracuda 7200.10 750gb Tvrdý Pioneer BDR-202BK Blu-ray Disc Spisovatel Pioneer DVD-RW 216D, SATA Black Cyberpower CPS1500AVR Rackmount 950 Watt UPS Acer H243Hbmid 24 "Full HD LCD Monitor - 2ms 40000:1 Dynamický |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslení týmu Race | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 29.srpna 2009 09:31 |
| Core 2 Duo nebo čtyř-jádrové procesory pro grafické práce | metalface | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 28. května 2009 10:58 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 2. března 2009 23:00 |
| Vyšší Jednotný Core, Dolní Duální Core | mykul | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 16. únor 2008 13:28 |
| Duální Vs Core Quad Core procesory? | ong_1988 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 18. března 2007 22:22 |
| Thread Nástroje | |
| |