![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Δεν έχω πράγματι είχε την ευκαιρία να εξετάσει τα σωστά ακόμα, αλλά αυτή είναι εδώ για όλους τους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται, και να το συζητήσουμε. Μπορείτε επίσης να Digg αυτό εδώ. Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dugg, καλή θέση, όλα τα σχόλια των ενοποιημένων όμορφα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οπότε πραγματικά το i7 της είναι μόνο ορθή τετράκλινα πυρήνες;
Διάβασα ένα άρθρο πριν από λίγα χρόνια ήταν πώς Intel λέγοντας γνώριζαν την GHz μάχη δεν θα οδηγήσει και σε περίπτωση που ήδη γνωρίζουμε ότι πολλαπλών πυρήνων δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα και την ανάπτυξη κάτι εντελώς διαφορετικό ... Ωστόσο, αυτό έρχεται. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Λοιπόν αυτό είναι πολύ διαφορετική, αφαιρεί FSB και την αντικαθιστά με κάτι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί η AMD, και η μνήμη είναι υπεύθυνος στην CPU, μεταξύ άλλων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, Quickpath + ολοκληρωμένου ελεγκτή μνήμης + + native quad πυρήνα hyperthreading. Είμαι αισιόδοξος ότι θα εξακολουθούν να παρέχουν αρκετή επιδόσεις αυξήσεις κάτω από τη γραμμή, αλλά τώρα δεν αξίζει τον κόπο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yea, είναι η τελευταία από τις μνήμη L2 cache, αλλά η αναθεώρηση είδα δήλωσαν ότι σκέφτονται πιο cache θα brough με την 32nm συρρικνωθεί. |
|
| |||
| |||
| Έτσι πρέπει να το αγοράσει; I έτοιμη να συλλέγουν όλα τα χρήματα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι payed off για να αλλάξω το rigg; Και τι θα ήταν x58 μητρική πλακέτα για σουίτα που θηρίο (Προτιμώ ASUS); Χρειάζομαι μερικές συμβουλές σχετικά με αυτό. Σε ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Με την ευκαιρία, rigg μου είναι: Asus RAMPAGE Extreme Motherboard - Intel X48, Socket 775 Intel Core 2 Extreme QX9770 45nm, OC 4.30GHz, 12MB Cache, Ultra ChillTech ΨΥΞΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ 2x Diamond Radeon HD 4870X2 XOC 2GB GDDR5 διασταυρούμενα πυρά 2x Corsair Dual Channel 2048MB DDR3 2000MHz Memory (4GB) με TΧωρίς κωδικοποίηση hermaltake ποδηλασίας Memory Cooler EPU Ultra X3 1000W ULT40311 PC περίπτωση NZXT Lexa Black x4 FANS 3x WD VelociRaptor 300GB Hard Drive WD3000HLFS, 10K RPM, 16MB Cache (900GB) 7.200,10 Seagate Barracuda 750GB Σκληρός Pioneer BDR-202BK Blu-ray Disc Writer Pioneer DVD-RW 216D, SATA Black Cyberpower CPS1500AVR Ικριώματος 950 Watt UPS Acer H243Hbmid 24 "Full HD LCD Monitor - 2ms 40000:1 Dynamic |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Ώρα Αγώνας | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 29 Αυγούστου, 2009 09:31 |
| Core 2 Duo ή τετράκλινα πυρήνα για γραφιστική δουλειά | metalface | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 28 Μαΐου 2009 10:58 |
| Intel Core 2 Duo E8500 κατά Intel Core 2 Quad Q9650 κατά Intel Core i7 920 κατά Intel Core i7 940 | sajasio | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 2η Μαρ 2009 23:00 |
| Ενιαία Τριτοβάθμια Core, Κάτω Dual Core | mykul | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 16 Φεβ 2008 13:28 |
| Vs Quad Core Dual Core επεξεργαστές? | ong_1988 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 18 Μαρ 2007 22:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |