![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
Nisam zapravo imala priliku gledati kroz njih ispravno, ali to je ovdje za sve ostale koje zanima, a kako bi raspravljali o tome. Također možete Digg this ovdje. My System: Prvo OC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dugg, dobar post, sve recenzije konsolidovan lijepo.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tako je zaista i7 samo su pravilno quad jezgre?
Pročitala sam članak prije nekoliko godina Intel je rekavši kako je znao da je bitka GHz dovesti gdje nema i da su oni već znali da jezgri više ne može ići na zauvijek i oni razvijaju nešto sasvim drugo ... ipak dolazi zajedno. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
|||
|
|||
|
Pa to je vrlo različita, to FSB uklanja i zamjenjuje ga s nešto slično onome što AMD koristi, također memorije kontrolera je u CPU, između ostaloga.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da, Quickpath + integrirane memorije kontrolera + native quad core + hyperthreading. Ja sam još uvijek optimističan da će pružiti sasvim malo dolje povećava performanse liniju, ali sad se ne isplati.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, to je zadnji L2 predmemorija, ali sam vidio pregledu su rekli da misle više cache će brough sa 32nm psihijatar.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dakle trebam kupiti? I sve je spremno prikuplja novac, ali Im 'ne siguran ako je to plaćeni isključeno da promijeni moje rigg? A što bi se matične ploče x58 suite za tu zvijer (ja radije ASUS)?
Trebam neke savjete o tome. Hvala. |
|
|
|||
|
|||
|
Uz put, moj rigg je:
Ekstremni Asus razjarenost Matična ploča - Intel X48, Socket 775 Intel Core 2 Extreme QX9770 45nm, OC 4.30GHz, 12MB Cache, Ultra ChillTech CPU hladnjak 2x Diamond Radeon HD 4870X2 XOC 2GB GDDR5 unakrsna vatra 2x Gusar Dual Channel 2048MB DDR3 2000MHz Memory (4GB) s Thermaltake Cyclo Clear Memorija hladnjaci EPU Ultra X3 1000W ULT40311 PC case NZXT Lexa Black x4 Obožavatelji 3x WD VelociRaptor 300GB Hard Drive WD3000HLFS, 10K RPM, 16MB Cache (900GB) 7.200,10 SEAGATE BARRACUDA 750GB Teško Pioneer BDR-202BK Blu-ray Disc Writer DVD-RW Pioneer 216D, SATA Black Cyberpower CPS1500AVR Rackmount 950 Watt UPS Acer H243Hbmid 24 "Full HD LCD Monitor - 2ms 40000:1 Dynamic |