![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Én valójában nem volt esélye, hogy vizsgálja át ezeket még, de ez itt, hogy mindenki más is érdekelt, és vitassák meg. Azt is Digg this itt. My System: Először OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dugg, jó post, az összes kritika szépen összevonni.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szóval tényleg a I7 az éppen megfelelő quad cores?
Olvastam egy cikket néhány évvel ezelőtt az Intel azt mondta, hogyan tudták a GHz csata lenne, ha nem, és hogy már tudja, hogy a több mag nem mehet örökké, és a fejlődő valami egészen más ... még ez is jön. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Hát ez nagyon eltérő, hogy eltávolítja az FSB, és azt felváltja valami hasonló, amit az AMD használ, még a memória vezérlő van a CPU-t, többek között. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, Quickpath + + integrált memória vezérlő natív quad core + hyperthreading. Én még mindig optimista it'll nyújt elég egy kis teljesítményt növeli meg a vonalat, de most, hogy nem éri meg.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Igen, ez az utolsó L2 cache, de a felülvizsgálati Láttam azt mondta, gondolom, több cache lesz Brough azt a 32nm shrink. |
|
| |||
| |||
| Így kell megvenni? Én minden készen gyűjt pénzt, de nem vagyok biztos benne, hogy ez fizetett ki a megváltoztatni a rigg? És mi lenne x58 alaplap suite, hogy a fenevad (Inkább ASUS)? Szükségem van néhány tanácsot ad erre. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| By the way, a rigg is: Asus Rampage Extreme Alaplap - Intel X48, Socket 775 Intel Core 2 Extreme QX9770 45nm, OC 4.30GHz, 12MB Cache, Ultra ChillTech cpu cooler 2x Diamond Radeon HD 4870X2 XOC 2GB GDDR5 kereszttüzében 2x Corsair Dual Channel 2048MB DDR3 2000MHz Memory (4GB) vele Thermaltake Kerékpáros Töröl Memory Cooler EPU Ultra X3 1000W ULT40311 PC esetén NZXT Lexa Black x4 Ventillátorok 3x WD VelociRaptor 300GB Merevlemez WD3000HLFS, 10K RPM, 16MB Cache (900GB) 750GB Seagate Barracuda 7200,10 Kemény Pioneer BDR-202BK Blu-ray író Pioneer DVD-RW 216D, SATA Fekete Cyberpower CPS1500AVR Rackmount 950 Watt UPS Acer H243Hbmid 24 "Full HD LCD Monitor - 2ms 40000:1 dinamikus |