![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
אני לא באמת היה סיכוי להסתכל דרך אותם כראוי עדיין, אבל בשביל זה הוא פה כולם, כי הוא מעוניין, וכן כדי לדון בה. אתה יכול גם Digg זו כאן. המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dugg, לכתוב טוב, כל ביקורות םידחואמה יפה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז באמת את i7 של נאות הן רק מרובע ליבות?
קראתי מאמר לפני כמה שנים כיצד אינטל אמר שהם ידעו את GHz הקרב לא יוביל בהם והם כבר יודעים, כי מספר רב של ליבות לא יכול להמשיך לנצח והם מפתחים משהו שונה לגמרי ... זה עדיין מגיעה. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| ובכן, זה מאוד שונה, הוא מסיר FSB ומחליף את זה עם משהו דומה למה AMD עושה שימוש, גם את הבקר זיכרון נמצא בתוך מעבד, בין היתר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, Quickpath בקר זיכרון משולב + + + Native מרובע הליבה hyperthreading. אני עדיין אופטימי, זה יהיה די לספק קצת ביצועים מגדילה את הקו אבל עכשיו זה לא שווה את זה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כן, זהו האחרון של מטמון L2, אבל ראיתי את הסקירה אמר לי שהם חושבים יותר המטמון יהיה brough זה עם הפסיכולוג 32nm. |
|
| |||
| |||
| אז כדאי לי לקנות את זה? אני מוכן לאסוף את כל הכסף, אבל אני לא בטוח אם זה payed off לשנות את rigg? ומה יהיה לוח האם x58 Suite עבור בהמה (אני מעדיף ASUS)? אני צריכה יעוץ בנושא זה. תודה. |
|
| |||
| |||
| דרך אגב, rigg שלי הוא: ASUS השתוללות אקסטרים לוח האם - אינטל X48, Socket 775 Intel Core 2 Extreme QX9770 45nm, OC 4.30GHz, 12MB Cache, Ultra ChillTech CPU Cooler 2x יהלום RADEON HD 4870X2 XOC 2GB GDDR5 צולבת 2x Corsair Dual Channel 2048MB DDR3 2000MHz זיכרון (4GB) עם Tנקה hermaltake Cyclo זיכרון Cooler EPU Ultra X3 1000W ULT40311 PC מקרה NZXT Lexa שחור x4 אוהדים בפיקסלים 3x WD VelociRaptor 300GB כונן קשיח WD3000HLFS, 10K RPM, 16MB Cache (900GB) Seagate Barracuda 7200.10 750GB קשה חלוץ BDR-202BK דיסק Blu-Ray Writer חלוץ ה-DVD-RW 216D, SATA Black Cyberpower CPS1500AVR Rackmount 950 Watt UPS Acer H243Hbmid 24 "Full HD צג LCD - 2ms 40000:1 דינאמי |