![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Aš ne iš tikrųjų turėjo galimybę ieškoti per juos tinkamai dar, bet tai čia ir visi kiti, kad yra suinteresuotos, ir jį aptarti. Taip pat galite Digg this čia. Mano sistema: Pirma OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dugg, geras pareigas, visų Apžvalgos gražiai konsoliduotos.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taigi tikrai i7's yra tik tinkamai Quad branduolių?
Aš perskaičiau straipsnį prieš kelerius metus "Intel", kaip sakiau jie žinojo GHz mūšis lemtų ne tai, kur ir kad jie jau žino, kad daugelio branduolių negali tęstis amžinai ir jie sukurti kažką visiškai skirtingas ... Dar šis ateina kartu. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Na tai yra labai skirtingas, jis pašalinamas FSB ir pakeičia jį kažkas panašaus, ką AMD naudojimo, taip pat atminties valdiklis yra procesorius, tarp kitų dalykų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, Quickpath + integruotas atminties kontrolierius + native quad core + Hyper. Aš vis dar optimistiškai jis bus suteikti gana vykdymo padidėjusių linija truputį, bet dabar ji nėra verta.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taip, tai paskutinis L2 cache, bet aš mačiau apžvalgą teigė, kad jie manau daugiau talpyklos bus Brough jį su 32nm mažėti. |
|
| |||
| |||
| Taigi reikia jį nusipirkti? Aš pilnai įrengtas rinkti pinigus, tačiau aš nesu įsitikinęs, jei tai kreipiamas ne keisti mano rigg? Ir kas x58 plokštės būtų Suite, kad žvėrys (norėčiau Asus)? I need some patarti šiuo klausimu. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Beje, mano rigg yra: Asus Rampage Extreme Motherboard - Intel X48, Socket 775 Intel Core 2 Extreme QX9770 45 nanometrų, OC 4.30GHz, 12MB Cache, Ultra ChillTech CPU cooler 2x Diamond Radeon HD 4870X2 XOC 2GB GDDR5 CrossFire 2x Corsair Dual Channel 2048MB DDR3 2000MHz Memory (4GB) su Thermaltake dviračių Išvalyti Atminties Cooler EMS Ultra X3 1000W ULT40311 PC atveju NZXT Lexa Juoda x4 FANS 3x velociraptor WD 300GB Hard Drive WD3000HLFS, 10K RPM, 16MB Cache (900GB) Seagate Barracuda 7.200,10 750GB Sunkus Pioneer BDR-202BK Blu-ray Writer Pioneer DVD-RW 216DSATA Black CyberPower CPS1500AVR Rackmount 950 Watt UPS Acer H243Hbmid 24 "Full HD" LCD monitoriai - 2ms 40000:1 dinaminis |