![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
I rzeczywiście nie miał szansę zapoznania się z nich jeszcze, ale to tutaj wszyscy, że jest zainteresowany, i aby to omówić. Można również Digg tu. My System: Pierwsze OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dugg, dobra wiadomość, wszystkie ładnie opinii skonsolidowane.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak naprawdę są tylko i7 właściwego quad rdzeni?
Czytałem artykuł kilka lat temu, jak Intel mówił wiedzieli GHz do bitwy, gdy nie doprowadzi i że już wiedzą, że wielu rdzeni nie mogą przejść na zawsze i rozwijających się czegoś zupełnie innego ... tym razem jeszcze przychodzi. My System: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Więc jest to bardzo różne, to FSB usuwa i zastępuje go coś podobnego do tego, co AMD wykorzystuje również kontroler pamięci w CPU, między innymi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, Quickpath + zintegrowany kontroler pamięci + native quad core + hyperthreading. I'm still optymistycznie it'll dostarcza sporo zwiększa wydajność linii w dół, ale już nie warto.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tak, to jest to ostatni z pamięci podręcznej L2, ale przegląd Widziałam powiedział ich zdaniem bardziej Wikisłowniku będzie brough go z 32nm kurczyć. |
|
| |||
| |||
| Więc mam kupić? I wszystko gotowe zbierać pieniądze, ale nie jestem pewien, czy jest ona wypłacana od zmiany mojego rigg? A co x58 płyta główna byłaby apartament dla Bestii (Wolę ASUS)? Potrzebuję doradzają w tej sprawie. Dziękuję. |
|
| |||
| |||
| By the way, moje rigg jest: Asus Rampage Extreme Płyta główna - Intel x48, Socket 775 Intel Core 2 Extreme QX9770 45nm, OC 4.30GHz, 12MB cache, Ultra ChillTech cpu cooler 2x Diamond Radeon HD 4870X2 XOC 2GB GDDR5 CrossFire 2x Corsair Dual Channel 2048MB DDR3 Pamięci 2000MHz (4GB) z TWyczyść hermaltake rowerowe Memory Cooler EPU Ultra X3 1000W ULT40311 PC przypadku NZXT Lexa Black x4 FANS 3x WD 300 GB Velociraptor Twardy dysk WD3000HLFS, 10K RPM, 16MB cache (900GB) Seagate Barracuda 7200.10 750GB Twardy Pioneer BDR-202BK Blu-ray Disc Writer Pioneer DVD-RW 216D, SATA Black Cyberpower CPS1500AVR Stelażowych 950 Watt UPS Acer H243Hbmid 24 "Full HD Monitor LCD - 2ms 40000:1 Dynamiczny |
![]() |
|
| Zakładki |