![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Нисам заправо имала прилику гледати кроз њих исправно, али то је овде за све остале које занима, а како би расправљали о томе. Такође можете Дигг тхис овде. Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дугг, добар пост, све рецензије консолидовани лепо.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тако је заиста и7 само су правилно Куад језгра?
Прочитала сам чланак пре неколико година Интел је рекавши како је знао да је битка ГХз довести где нема и да су они већ знали да језгри више не може ићи на заувек и они развијају нешто сасвим друго ... ипак долази заједно. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| |||
| |||
| Па то је врло различита, то ФСБ уклања и замењује га са нешто слично ономе што АМД користи, такође меморије контролера је у ЦПУ, између осталог. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, Куицкпатх + интегрисане меморије контролера + нативе Куад цоре + хыпертхреадинг. Ја сам још увек оптимистичан да ће пружити сасвим мало доле повећава перформансе линију, али сад се не исплати.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Да, то је последњи Л2 залиха, али сам видео прегледу су рекли да мисле више цацхе ће броугх са 32нм психијатар. |
|
| |||
| |||
| Дакле требам купити? И све је спремно прикупља новац, ипак Им 'не сигуран ако је то плаћени искључено да промени моје ригг? А што би се матичне плоче кс58 суите за ту звер (ја радије Асус)? Требам неке савете о томе. Хвала. |
|
| |||
| |||
| Уз пут, мој ригг је: Екстремни Асус разјареност Матична плоча - Интел Кс48, соцкет 775 Интел Цоре 2 Екстреме ККС9770 45нм, ОЦ 4.30ГХз, 12МБ Цацхе, Ултра ЦхиллТецх ЦПУ хладњак 2кс Диамонд Радеон ХД 4870Кс2 КСОЦ 2ГБ ГДДР5 унакрсно ватра 2кс Гусар Дуал Цханнел 2048МБ ДДР3 2000МХз Меморы (4ГБ) с Тхермалтаке Цыцле Цлеар Меморија фрижидери ЕПУ Ултра Кс3 1000У УЛТ40311 ПЦ цасе НЗКСТ Лекса Блацк Кс4 Обожаватељи 3кс УД ВелоциРаптор 300ГБ Хард Дриве УД3000ХЛФС, 10К РПМ, 16МБ Цацхе (900ГБ) 7.200,10 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 750ГБ Тешко Пионеер БДР-202БК Блу-раы Дисц Уритер ДВД-РУ Пионеер 216Д, САТА Блацк Цыберпоуер ЦПС1500АВР Рацкмоунт 950 Уатт УПС Ацер Х243Хбмид 24 "Фулл ХД ЛЦД Монитор - 2мс 40000:1 Дынамиц |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Куад Цоре вс. Дуал цоре - видео приказа време трке | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 29 Авг 2009 09:31 |
| Цоре 2 дуо или Куад цоре за графички рад | металфаце | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 28 мај 2009 10:58 |
| Интел Цоре 2 Дуо Е8500 Интел Цоре в 2 Куад К9650 Интел Цоре и7 В 920 В 940 Интел Цоре и7 | сајасио | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 2 март 2009 23:00 |
| Најбољи Сингле Цоре, Доња Дуал Цоре | мыкул | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 16 фебруар 2008 13:28 |
| Дуал Цоре вс Куад Цоре процесори? | онг_1988 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 18 март 2007 22:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |