![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Я, власне, не було можливості ознайомитися з їх належним чином ще немає, але це тут для всіх інших, що це цікаво, і для його обговорення. Ви також можете Digg This тут. Моя система: Перший OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dugg, гарну посаду, всі відгуки добре закріпити.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Настільки реально i7 є тільки належне ядер Quad?
Я прочитав статтю кілька років тому яким Intel кажуть вони знали, що битва ГГц призведе не де і що вони вже знають, що кілька ядер не може тривати вічно, і вони розвиваються щось зовсім інше ... Але це приходить разом. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Ну це зовсім інше, вона видаляє ФСБ і замінює його на щось подібне тому, що AMD використовує, а також контролер пам'яті в процесорі, між іншим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, QuickPath + вбудований контролер пам'яті + рідному + Quad Core HyperThreading. Я все ще оптимістично вона буде давати достатньо трохи збільшити продуктивність Down The Line, але зараз це не коштувало.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Так, це останній з кеша L2, але я бачив огляд сказав, що вони думають більше кеш буде Brough його з 32-нм скорочуватися. |
|
| |||
| |||
| То ж чи варто я можу її купити? Я все готова збирати гроші, але я не впевнений, що це виплачуються змінити свою Рігг? А що x58 материнської плати буде сюїта для цього звіра (я віддаю перевагу ASUS)? Мені потрібно повідомити про це нам. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| До речі, мої Рігг це: Asus Rampage Extreme Материнська плата - Intel X48, Socket 775 Intel Core 2 Extreme QX9770 45nm, OC 4.30GHz, 12MB cache, Ultra ChillTech Кулер 2x Diamond Radeon HD 4870X2 Xoc 2GB GDDR5 CrossFire 2x Двоканальна Corsair 2048MB DDR3 2000MHz пам'яті (4 Гб) з Тhermaltake Цикл Відкритий Пам'ять Cooler ЕПП Ultra X3 1000W ULT40311 Корпус NZXT Lexa Чорний x4 FANS 3x WD VelociRaptor 300GB Жорсткий диск WD3000HLFS, 10K RPM, 16MB Cache (900GB) Seagate Barracuda 7200.10 750GB Важкий Pioneer BDR-202BK Blu-Ray Writer Pioneer DVD-RW 216D, SATA чорний Cyberpower CPS1500AVR Rackmount 950 Ватт ИБП Acer H243Hbmid 24 "Full HD РК-монітор - 2мс 40000:1 Динамічний |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Quad Core vs. Dual Core - передачу відео, час гонки | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 29 серпня 2009 09:31 |
| Core 2 Duo і четирех'ядерних процесорів для графічних робіт дизайну | metalface | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 28 травня 2009 10:58 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 в Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 2 березня 2009 23:00 |
| Вища Одноядерний, Нижній Dual Core | mykul | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 16 лютого 2008 13:28 |
| Dual Core Vs чотирьохядерний процесор? | ong_1988 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 18 березня 2007 22:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |