![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Аз говорех с моя колега, когато той дойде кръг и той каза, че новите i7 на DONT имат FSB и Im искал да има всеки CPU FSB, whos правилно?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Те DONT.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
не, мисля, че това е основно в резултат на процесора вече има вградена памет контрольор, а не на контролера на паметта е отделен чип на дънната платка.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Quickpath е на мястото на FSB.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Да те имат интегриран контролер на паметта, така че няма нужда за FSB DONT тревожи, но все още можете да overclock.
|
|
|
|||
|
|||
|
хората казват ", но все още можете да overclock на процесора, защо wouldnt ли да beable??? също AMD DONT използване FSB те те използват HT и те са били за някой път съм прав, няма какво да направите, е да го FSB на комуникатор между CPU PCI карта с памет и ако е така isn't, че е добро
|
|
|
|||
|
|||
|
overclocking все още е възможно, просто по различен начин.
AMD не са FSB по-късно Phenom процесори, това е вярно, но преработвателите суча. Хипер транспорт може да се прочете на по Уикипедия. FSB е лицевата страна автобус, управлява паметта прати на процесора или нещо по тези линии .. |
|
|
|||
|
|||
|
Кълна не ми AMD Athlon x2 използва HT, както и не FSB
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
Те не са твърде далеч зад i7
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|