![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mluvil jsem na můj kámoš když přišel kulaté a řekl nový I7 to dont mít FSB a im podobné jo každý procesor má FSB, jejíž správné? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsou dont.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne, myslím, že je to hlavně díky procesoru je nyní postaven v paměti regulátoru, než řadič paměti, že se jedná o samostatný čip na základní desce.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Quickpath zastává místo FSB.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| jo mají integrovaný řadič paměti tak není nutné pro FSB dont strach, ale stále máte možnost přetaktování. |
|
| |||
| |||
| lidé říkají, "ale stále máte možnost přetaktování CPU, proč bych vám to beable? i AMD dont použití FSB se jim jejich využívání HT a byly pro někdy mám pravdu, a to i co FSB udělat, je to komunikátor mezi cpu PCI karty a paměti, že pokud ano isnt dobrá věc |
|
| |||
| |||
| přetaktování je ještě možné, jen na jiný způsob. AMD nemá FSB v nejnovější procesory Phenom, to je pravda, ale zpracovatelé sát. Hyper dopravu si můžete přečíst na na Wikipedii. FSB je přední stranu autobusu, spravuje paměť poslal na procesoru, nebo něco podobný .. |
|
| |||
| |||
| Ne, já přísahám mého AMD Athlon x2 používá HT stejně není FSB |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Nejsou příliš daleko za I7
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|