![]() |
|
| |||
| |||
| Μιλούσα με mate μου όταν ήρθε γύρο και είπε τα νέα της i7 dont έχει FSB και im ναι όπως κάθε cpu έχει FSB, whos σωστή; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι dont.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δεν νομίζω ότι είναι κυρίως λόγω της CPU τώρα έχει μια ενσωματωμένη στο ελεγκτή μνήμης, και όχι τη μνήμη ελεγκτή είναι ξεχωριστό chip για τη μητρική πλακέτα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Quickpath παίρνει τη θέση του FSB.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ναι έχουν ολοκληρωμένη ελεγκτή μνήμης οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για μια FSB αλλά dont ανησυχείτε, μπορείτε να συνεχίσετε να overclock. |
|
| |||
| |||
| λένε ", αλλά μπορείτε ακόμα να overclock την CPU, γιατί wouldnt μπορείτε να beable? επίσης AMD dont κάνει χρήση FSB που χρησιμοποιούν ΗΤ και έχουν για κάποια Έχω δίκιο, επίσης, τι FSB κάνουμε είναι ότι η επικοινωνία μεταξύ των cpu pci κάρτες μνήμης και, αν ναι isn't ότι καλό |
|
| |||
| |||
| overclocking είναι ακόμη δυνατή, μόνο με διαφορετικό τρόπο. Η AMD δεν έχει FSB στην τελευταία επεξεργαστές Phenom, αυτό είναι αλήθεια, αλλά οι μεταποιητές πιπιλίζουν. Hyper Μεταφορών μπορεί να διαβαστεί σε σχέση με το σε Wikipedia. FSB είναι μπροστά λεωφορείο, διαχειρίζεται τη μνήμη αποσταλεί στο μεταποιητή ή κάτι προς αυτή την κατεύθυνση .. |
|
| |||
| |||
| Ορκίζομαι δεν μου AMD Athlon x2 χρήσεις HT και δεν FSB |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Δεν είναι πολύ μακριά πίσω από την i7
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Ώρα Αγώνας | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 29 Αυγούστου, 2009 09:31 |
| Core 2 Duo ή τετράκλινα πυρήνα για γραφιστική δουλειά | metalface | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 28 Μαΐου 2009 10:58 |
| Intel Core 2 Duo E8500 κατά Intel Core 2 Quad Q9650 κατά Intel Core i7 920 κατά Intel Core i7 940 | sajasio | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 2η Μαρ 2009 23:00 |
| Dual Core vs Quad Core - και άλλα ερωτήματα ... | ibex_57 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 13 | 5 Οκτ 2008 04:34 |
| Ενιαία Τριτοβάθμια Core, Κάτω Dual Core | mykul | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 16 Φεβ 2008 13:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |