![]() |
|
| |||
| |||
| Bio sam razgovarao s mojim mate Ušao okrugle i reče novi i7's dont imati FSB i kao da im svaki procesor ima FSB, čija točna? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oni dont.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne, mislim da je to uglavnom zbog CPU sada ima ugrađenu memoriju u kontroler, nego memorijsku kontroler kao zasebna čipa na matičnoj ploči.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Quickpath zauzima mjesto na FSB.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da su integrirana memorijska kontrolera tako da nema potrebe za FSB, ali ne brinite i dalje možete overclock. |
|
| |||
| |||
| ljudi kažu ", ali još uvijek možete overclock CPU, zašto wouldnt vas da beable? također koristiti AMD dont FSB ne koriste HT-a oni su mi za neko pravo, i šta je to FSB je komunikator među CPU PCI kartice i memorije ako je tako da nije dobra stvar |
|
| |||
| |||
| overclocking je još uvijek moguće, samo na drugačiji način. AMD nema FSB u najnovijem Phenom procesorima, to je istina, ali procesora sisanje. Hyper Transport se može pročitati nešto o Wikipediji. FSB je prednja strana autobus, upravlja memorije posla na procesor ili nešto uz one linije .. |
|
| |||
| |||
| no moja Kunem AMD Athlon x2 HT koristi kao nije FSB |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Oni nisu previše daleko iza i7
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Quad Core vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 29 kolovoz 2009 09:31 |
| Core 2 duo ili quad core za grafički rad | metalface | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 28. svibanj 2009 10:58 |
| Intel Core 2 Duo E8500 Intel Core v 2 Quad Q9650 Intel Core i7 V 920 V 940 Intel Core i7 | sajasio | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 2. ožujak 2009 23:00 |
| Dual Core vs Quad Core - i druga pitanja ... | ibex_57 | CPU, Matične ploče i RAM | 13 | 5. listopad 2008 04:34 |
| Najbolji Single Core, Donja Dual Core | mykul | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 16. veljača 2008 13:28 |
| Thread Tools | |
| |