![]() |
|
| |||
| |||
| דיברתי עם חבר שלי, הוא הגיע עגול והוא אמר i7 החדש של dont יש FSB ו IM כמו כן יש כל CPU FSB, whos נכון? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם dont.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם לא, אני חושב שזה בעיקר בגלל את CPU עכשיו יש בקר זיכרון מובנה, במקום להיות בקר זיכרון נפרד שבב על לוח האם.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Quickpath לוקח את המקום של FSB.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כן יש להם בקר זיכרון משולב כך שאין צורך של fsb אבל dont תדאג אתה עדיין יכול overclock. |
|
| |||
| |||
| אנשים אומרים "אבל אתה עדיין יכול overclock של CPU, למה אתה wouldnt כדי beable? dont גם AMD עושה שימוש FSB הם הם משתמשים מחצית והם הפכו להיות עבור מתישהו אני צודק, גם מה עושה FSB לעשות את זה בין communicator כרטיסי PCI CPU והזיכרון isn't אם כן, כי דבר טוב |
|
| |||
| |||
| overclocking הוא עדיין אפשרי, רק בדרך אחרת. AMD אין FSB העדכנית של מעבדי Phenom, זה נכון, אבל מעבדים גרועים. HYPER התחבורה ניתן לקרוא על על ויקיפדיה. FSB הוא הצד הקדמי באוטובוס, מנהלת את הזיכרון שנשלחו לתוך מעבד או משהו לאורך שורות אלה .. |
|
| |||
| |||
| לא אני נשבע שלי AMD Athlon x2 מחצית משתמשת גם לא fsb |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
הם לא רחוק מאחורי i7
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ליבות Vs. ליבה כפולה - Video Rendering שעה גזע | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 29 אוגוסט 2009 09:31 |
| Core 2 Duo או מרובע ליבות עבור עבודות עיצוב גרפי | metalface | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | -28 במאי 2009 10:58 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 V Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 2nd מרץ 2009 23:00 |
| Dual Core vs Quad Core - ועוד שאלות ... | ibex_57 | CPUs, Motherboards & RAM | 13 | ה -5 בחודש אוקטובר 2008 04:34 |
| יחיד Core גבוהה, נמוך יותר Dual Core | mykul | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 16th פברואר 2008 13:28 |
| שרשרת כלים | |
| |