![]() |
|
| |||
| |||
| Aš kalbėjau su mano mate kai atsipeikėjau ir sako nauja i7's Neturite FSB ir jiems panašūs yeah kiekvienas CPU turi FSB, who teisingas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jie dont.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne, manau, daugiausia dėl procesoriaus dabar pastatytas atminties valdiklis, o ne atminties valdiklis yra atskiras lustas į pagrindinę plokštę.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Quickpath atsižvelgia į FSB vieta.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taip jie turi integruotą atminties valdiklio, kad nėra FSB reikia, bet dont worry galite overclock. |
|
| |||
| |||
| žmonės sako ", bet jūs vis tiek galite overclock CPU, kodėl wouldnt jums beable prie? pat AMD dont naudoti FSB jie jie naudoja HT ir jie buvo už kartais esu teisę, taip pat ką daryti FSB tai tarp Communicator CPU PCI atminties jei taip forget kad geras dalykas |
|
| |||
| |||
| įsijungimas vis dar įmanoma, tik kitaip. AMD neturi FSB naujausias Phenom procesorius, tai yra tiesa, tačiau perdirbėjai suck. Hyper Transport galima perskaityti ant Vikipedijoje. FSB yra Front Side Bus, valdo atminties išsiųstas į procesorius ar kažkas palei tas linijas .. |
|
| |||
| |||
| Nr prisiekiu Mano AMD Athlon X2 naudoja HT taip pat ne FSB |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Jie nėra per toli atsilieka i7
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Core Vs. Dual Core - Video rendering time Race | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | Rugpjūtis 29, 2009 09:31 |
| Core 2 Duo, ar quad core, grafinio dizaino darbus | metalface | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Gegužė 28, 2009 10:58 |
| "Intel Core 2 Duo E8500 prieš" Intel Core 2 Quad Q9650 prieš "Intel Core i7 920 prieš" Intel Core i7 940 | sajasio | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 2 kovas 2009 23:00 |
| Dual Core vs Quad Core - ir kitus klausimus ... | ibex_57 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | 5 spalis 2008 04:34 |
| Aukštasis Single Core, Dual Core Apatinis | mykul | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 16 vasaris 2008 13:28 |
| Temos įrankiai | |
| |