![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Am fost să vorbesc cu colega mea, atunci când a venit şi a spus el rotund noul I7's dont avea un FSB şi im ca da fiecare procesor are o FSB, whos corect?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ei dont.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ei nu, cred că este în principal ca urmare a procesorului acum are un controler de memorie, construit in, mai degrabă decât de a fi un controler de memorie separate chip de pe placa de bază.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Quickpath ia de la locul de FSB.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, ei au un astfel de controler integrat de memorie nu este nevoie de un FSB dont dar puteţi să vă faceţi griji overclock.
|
|
|
|||
|
|||
|
oamenii spun ", dar puteţi încă overclock la procesor, de ce te wouldnt la beable? asemenea AMD dont utilizare FSB fac ei pe care o folosesc HT şi pentru care au fost cândva Am dreptate, de asemenea, ceea ce nu-l faci este sa FSB de comunicator între cpu pci carduri de memorie şi, dacă aşa isnt că un lucru bun
|
|
|
|||
|
|||
|
overclocking este posibilă, doar într-un mod diferit.
AMD nu are FSB în cele mai recente procesoare Phenom, acest lucru este adevărat, dar de procesoare de cacat. Hyper Transport poate fi citit pe de pe Wikipedia. FSB este fata partea autobuz, gestionează memoria trimis în procesor sau ceva de genul a lungul acestor linii .. |
|
|
|||
|
|||
|
Jur, nu-mi AMD Athlon x2 HT utilizează, de asemenea nu FSB
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citat:
Ele nu sunt prea departe în spatele I7
De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|