![]() |
|
| |||
| |||
| Я розмовляв з моя подруга, коли він прийшов до себе, і він сказав, що новий Dont i7 мають ФСБ і їм, так як кожен процесор має FSB, чиї правильні? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вони Dont.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| вони не роблять, я думаю, що це головним чином через процесора тепер має вбудований контролер пам'яті, а не пам'ять контролер окремий чіп на материнській платі.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| QuickPath займає місце в ФСБ.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Та вони мають вбудований контролер пам'яті, тому немає необхідності в ФСБ, але не переживайте, ви все одно можете розгону. |
|
| |||
| |||
| говорять ", але ви все одно можете розігнати процесор, то чому ви Wouldnt beable To?? також AMD Dont використовувати ФСБ вони HT вони використовують, і вони були на деякий час я кажу, і те, що робить ФСБ робити це комунікатор між Процесор PCI карт пам'яті і якщо так хіба це гарна річ |
|
| |||
| |||
| розгоні все ще можливо, просто по-іншому. AMD не має федеральної служби безпеки в останні процесори Phenom, це вірно, але процесори смоктати. Hyper Transport можна почитати про у Вікіпедії. ФСБ шиною, управляє пам'яттю направила в процесор або щось подібне .. |
|
| |||
| |||
| ні, клянуся моєї AMD Athlon X2 використовує HT, а не ФСБ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Вони не занадто далеко позаду i7
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|