![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хелло .. ЈА је праведан хандсоме савета о томе како да оверцлоцк мог процесора .. Управо сада, Им приказују на подразумевану фреквенцију на цоре 2.13Гхз .. ЈА је у могућности за читање тај цоре2дуо е6420 је добро у Оверцлоцкинг .. јер им ново на то, (то никад није покушао пре) Хтјела бих знати како то оверцлоцк .. и што би ме максимална стабилна фреквенција оверцлоцкед цоре? на путу је моја псу Раптор Р500: хттп://ууу.хец-гроуп.цом.ту/ретаил_п.../раптор_поуер/ и мој мобо је П5Л-ВМ 1394: хттп://ууу.деалтиме.цом/ксПФ-АСУС-Гре...Интел-Цоре2-Екс |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оверцлоцк Мој катарка? | ксЗоДиАЦкс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 7. јула 2009 19:58 |
| Да ли могу да оверцлоцк мој ПЦ? ако могу, у којој мери? | випердуде | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 3. јуна 2009 18:30 |
| Оверцлоцк Интел Е6420 ЦПУ | КразыРазза | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 10 март 2008 05:09 |
| Да ли могу да се оверцлоцк ...... | Тхе јазавац | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 18 јануар 2008 16:18 |
| Интел Е6420 Процессор | Хыбр! Д | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 20 | 28. сеп 2007 13:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |