![]() |
|
| |||
| |||
| Έτσι im εργασίας σε φίλους pc, IVE προσπάθησαν να έχουν πρόσβαση στο BIOS αλλά παγώσει τελείως και πρέπει να τη σειρά της με αυτό το διακόπτη ρεύματος. και τώρα τρέχει αλλά συνηθίζει δείχνουν τίποτα για το moniter το μόνο runing IVE προσπάθησε να καθαρίσετε την ΚΟΑ, αλλά τίποτα δεν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει pliz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως η εκκίνηση του υπολογιστή μέχρι;
| |||
| |||
| runing τα καλά, και ο ανεμιστήρας είναι για ακόμη everthing i επίκλισης βλέπω τίποτα, προσπάθησε να αλλάξει moniters απογειώθηκε hardrive cd οδήγησης και Τίποτα το ένα 478 Motherboard SOYO SY-P4VGM V1.0 πολύ παλιά και Celeron proc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι χτισμένο σε κάρτα γραφικών ή ένα ειδικό ένα;
| |||
| |||
| Θα μπορούσε να είναι ένα τροφοδοτικό πρόβλημα, να σας κάνουν να έχεις ένα άλλο PSU μπορείτε να δοκιμάσετε στον υπολογιστή σας? |
|
| |||
| |||
| ολοκληρωμένη γραφήματα αλλά προσπάθησε vid κάρτα, προσπάθησα 4 διαφορετικές τροφοδοτικό. τελευταία φορά που προσπάθησε να acess τα βιογραφικά και πάγωσε θα έπρεπε να κλείσει μετά από αυτό ότι μετά didn't πια. mobo κακό ίσως; |
|
| |||
| |||
| Και είπατε έχετε δοκιμάσει την εκκαθάριση των CMOS; Αν ήμουν εσύ, θα προσπαθήσω ξανά αυτό, αποσυνδέστε την εξουσία, αφαιρέστε την μπαταρία και αφήνεται όλη τη νύχτα, μόνο και μόνο για να βεβαιωθείτε ότι, στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά το πρωί. |