![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tako im radi na prijatelje pc, ive pokušao to pristup BIOS ali potpuno zamrznuti i sam da bi se to i sa napajanje prekidač. i sad to traje, ali ima običaj pokazati ništa o moniter njen samo runing ive pokušao jasan CMOS, ali ništa ne može netko pomoć mene pliz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li računalo čizma gore?
| |||
| |||
| dobro svojoj runing, ventilatora i everthing su još ja licemjerje vidjeti stvar, pokušao promijeniti moniters skinula hardrive CD pogon i ništa njegove jedan SOYO matična ploča 478 SY-P4VGM v1.0 prilično stara i Celeron proc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li ugrađeni u grafičkom karticom ili Predefinirane?
| |||
| |||
| Moglo bi se napajanje problem, da li ste dobili neku drugu PSU možete isprobati na svom računalu? |
|
| |||
| |||
| integrirana graf ali pokušao Vid kartica, pokušao 4 različite napajanje. zadnji put kad sam pokušao acess BIOS i smrznuti se morali zatvorio ga isključiti nakon toga ga više nije post. loš mobo mozda? |
|
| |||
| |||
| A vi ste, rekao je pokušao čistini CMOS? Ako je bio sam ti, ja bih ovo probati opet, odčepiti moć, izvadite bateriju i ostavite ga preko noći, samo kako bi bili sigurni, a zatim pokušajte ga ponovno u jutro. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| INTENSO (4GB) USB Drive korumpirani! | Oglasi | Drives & Izmjenjivi mediji | 10 | 7. kolovoz 2009 02:04 |
| Moj BIOS pala? - Moj BIOS je sada postavljen na tvornički predviđena vrijednost | Bubba | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 7. travanj 2009 15:33 |
| Ošteti podatke? | Coolyxxx | Drives & Izmjenjivi mediji | 15 | 6. prosinac 2008 20:12 |
| Ošteti registy ključeve? | blubla | Windows Operating Systems | 8 | 11. studeni 2008 20:29 |
| Oštećene datoteke ... | pandahead | Windows Operating Systems | 2 | 8. listopad 2008 14:24 |
| Thread Tools | |
| |