![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tehát a munka a im baráti pc, ive próbált hozzáférni a BIOS-t, de teljesen befagyasztja és én pedig azt, hogy az áramellátás kapcsolót. és most már fut, de ez szokás mutatni valamit a moniter hogy csak runing ive próbált tiszta a CMOS, de semmit sem tud valaki segítsen nekem pliz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tartalmaz-e a számítógép boot up?
| |||
| |||
| valamint a runing, a ventilátor és lefordítva vannak mégis vidám lát egy dolog, megpróbálta megváltoztatni moniters levette hardrive cd-meghajtó és semmit annak a SOYO Motherboard 478 SY-P4VGM V1.0 szép régi és a Celeron proc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy beépített grafikus kártya, vagy egy dedikált?
| |||
| |||
| Lehet, hogy áramellátási probléma, van még egy másik tápegység kipróbálhatja a számítógépen? |
|
| |||
| |||
| integrált grafikonjaival de megpróbálta vid kártya, próbáltam 4 különböző tápegység. utolsó alkalommal megpróbáltam acess a BIOS és a fagyott volna le kell zárnia azt követően, hogy ez didnt post anymore. mobo talán rossz? |
|
| |||
| |||
| És azt mondta, hogy próbálta a tisztás a CMOS? Ha te voltál, akkor próbálja meg ismét, húzza ki a hatalom, vegyük ki az akkumulátort, és hagyja, hogy több, mint éjjel, csak azért, hogy győződjön meg arról, próbáld meg újra a reggel. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Intenso (4GB) USB Drive Sérült! | hirdetések | Drives & Removable Media | 10 | 7. augusztus 2009 02:04 |
| Saját BIOS lezuhant? - A BIOS-ban van, most minden gyári alapértelmezett | Bubba | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 7. április 2009 15:33 |
| Sérült adatokat? | Coolyxxx | Drives & Removable Media | 15 | 6. december 2008 20:12 |
| Sérült registy kulcsok? | blubla | A Windows operációs rendszerek | 8 | 11. november 2008 20:29 |
| Sérült fájl ... | pandahead | A Windows operációs rendszerek | 2 | 8. október 2008 14:24 |
| Téma eszközök | |
| |