![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Taigi jiems darbo į draugus PC, IVE bandė patekti į BIOS, bet tai visiškai užšaldyti ir turiu pasukti ją su maitinimo jungikliu. ir dabar jis veikia, bet tai įprotis parodyti nieko moniter jos tiesiog pastovi IVE bandė išvalyti CMOS, bet niekas negali someone help me pliz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar kompiuteris boot up?
| |||
| |||
| bei jo pastovi, ventiliatorius ir everthing esate dar i cant see dalykas, bandė pakeisti moniters išskrido hardrive CD-ROM ir nothin savo Sojas Motherboard 478 SY-P4VGM v1.0 gana senas ir Celeron proc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis pastatytas grafika kortelės arba skirta viena?
| |||
| |||
| Tai galėtų būti energijos tiekimo problema, jūs gavote kitą PSU galite išbandyti savo kompiuteryje? |
|
| |||
| |||
| integruota grafikų ir bandė vid kortele, bandė 4 skirtingas elektros energijos tiekimo. paskutinį kartą bandžiau acess BIOS ir ji įšaldė teko uždaryti jį išjungti, kad po to didnt post anymore. Bad MOBO gal? |
|
| |||
| |||
| Ir pasakė jums bandė išvalyti CMOS? Jei aš jums norėčiau išbandyti šį kartą, ištraukite maitinimo, išimkite bateriją, ir palikti per naktį, tik, kad įsitikinti, tada bandykite dar kartą ryte. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Intenso (4GB) USB diskas sugadintas!! | Skelbimai | Drives & Removable Media | 10 | 7 rugpjūtis 2009 02:04 |
| Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias | Bubba | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 7 balandis 2009 15:33 |
| Corrupted Data? | Coolyxxx | Drives & Removable Media | 15 | 6 gruodis 2008 20:12 |
| Sugadinti registy raktus? | blubla | Windows "operacinės sistemos | 8 | Lapkritis 11, 2008 20:29 |
| Sugadintas failas ... | pandahead | Windows "operacinės sistemos | 2 | 8 spalis 2008 14:24 |
| Temos įrankiai | |
| |